Ένα μαξιλάρι γεμάτο αγάπη

Τι συμβαίνει όταν μια νονά, θέλει να χαρίσει στην βαφτιστήρα της ένα δώρο ξεχωριστό και γεμάτο αγάπη; Ναι σωστά καταλάβατε, απευθύνεται στο εργαστήρι stheta. Τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν  η νονά ενός μικρού κοριτσιού  μας ζήτησε να δημιουργήσουμε κάτι πολύ ξεχωριστό για την αγαπημένη της μικρή, που λατρεύει.

Έμπνευση μας, εκτός από την τεράστια αγάπη της νονάς του κοριτσιού, ήταν ένα τραγούδι του Μιλτιάδη Πασχαλίδη “Ελιοματούσα”. Το τραγούδι αυτό, είχε ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για την νονά, μια και το είχε συνδέσει στην καρδιά της με το κορίτσι.

Εμείς, φτιάξαμε το τραγούδι μαξιλάρι ζωγραφιστό! Ζωγραφίσαμε το τραγούδι σε καμβά. και μετά χρησιμοποιήσαμε τον καμβά για να φτιάξουμε ένα τεράστιο μαξιλάρι. Ένα μαξιλάρι πάρα πολύ απαλό, για να ονειροπολεί ξύπνια ή να χουζουρεύει γλυκά το κορίτσι. Διαλέξαμε με αγάπη το ύφασμα της πίσω πλευράς του μαξιλαριού που θέλαμε να είναι λουλουδένιο και διάφανο, για να φαίνεται η συννεφένια απαλή γέμιση του μαξιλαριού. Και φυσικά, προσέχοντας την κάθε λεπτομέρεια, στολίσαμε το μαξιλάρι με δαντέλα.

Ένα τεράστιο απαλό μαξιλάρι σαν την αγάπη της νονάς, που αν μεγαλώσει το κορίτσι, μπορεί να το μετατρέψει σε πίνακα ζωγραφικής τελαρώνοντας τον ζωγραφισμένο καμβά. Ένα δώρο φτιαγμένο να κρατήσει για πάντα, σαν την αγάπη της νονάς!

Ζωγραφίσαμε, ράψαμε και πραγματικά χαρήκαμε την κάθε στιγμή δημιουργίας αυτού του δώρου.

 

 

Scroll to Top