Βιβλίο, το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο

Το πόσο το εργαστήρι stheta αγαπάει τα βιβλία, τις γωνιές ανάγνωσης, τις βιβλιοθήκες και γενικά ότι έχει να κάνει με το διάβασμα, είναι αρκετά γνωστό. Μας αρέσει να διαβάζουμε. Μας αρέσει να τριγυρνάμε σε βιβλιοπωλεία. Να επισκεπτόμαστε βιβλιοθήκες ή ακόμη και να φτιάχνουμε βιβλιοθήκες.

Τα βιβλία τα αγαπάμε. Μας αρέσει να τα ξεφυλλίζουμε. Μας αρέσει η μυρωδιά και το άγγιγμα της υφής του χαρτιού ενός καλού, προσεγμένου βιβλίου. Απολαμβάνουμε τις αναγνώσεις μας, ως πολύτιμες στιγμές προσωπικής ευτυχίας.

Μια και βρισκόμαστε σε μια περίοδο πολύ έντονης κινητικότητας όσον αφορά τις αγορές δώρων, θυμίζουμε σε όλους πως από τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να χαρίσετε σε όσους αγαπάτε, είναι τα βιβλία. Αφιερώστε χρόνο στην σκέψη για το τι είδος βιβλίο θα αγαπούσε κάθε ένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάντε βόλτες στα μικρά βιβλιοπωλεία της πόλης μας. Εκεί οι βιβλιοπώλες είναι φανατικοί αναγνώστες και μπορούν να σας συμβουλέψουν ή να σας προτείνουν βιβλία, να σας ενημερώσουν για τις νέες κυκλοφορίες ή να να σας θυμίσουν παλιούς τίτλους κλασσικών βιβλίων που έχετε καιρό να σκεφτείτε. Αν έχετε αυτόν τον πολύτιμο χρόνο που απαιτείται για να ταιριάξετε ένα καλό βιβλίο σε κάθε αγαπημένο σας φίλο, ένα καλό παραμύθι σε κάθε μικρό παιδί που αγαπάτε. Ο ίδιος αυτός ο πολύτιμος χρόνος σκέψης και αγάπης της επιλογής είναι μέρος τους δώρου.

Σε περίπτωση που θα θέλατε το βιβλίο που θα χαρίσετε να έχει μια ξεχωριστή νότα αγάπης για τον παραλήπτη του και η αισθητική του εργαστηρίου μας σας εκφράζει, μπορείτε να απευθυνθείτε σε μας, ώστε να επέμβουμε στο βιβλίο, μετατρέποντάς το σε έργο τέχνης: Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙ.  Ακόμη, θα μπορούσαμε να φιλοτεχνήσουμε προσωποποιημένους, μοναδικούς σελιδοδείκτες για τους αγαπημένους σας ή μια βιβλιοθήκη τσάντας  ή να μας αναθέσετε μια “ειδική αποστολή¨ ώστε να αποκτήσει το δώρο σας περισσότερο προσωπικό ύφος. Να σας θυμίσουμε τα αγαπημένα μας project METAL STORY ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΕΝΟΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ,

      

Ακόμη, με χαρά θα εμπνευστούμε μια ζωγραφιά ή ένα χρηστικό αντικείμενο με θέμα κάποιο αγαπημένο βιβλίο. Από το αγάπημένο μας βιβλίο “Αόρατες Πόλεις”, του Ιταλο Καλβίνο, έχει γεννηθεί μια σειρά από έργα που διαρκώς αναννεώνεται. Ανάμεσα τους, η  ΖΟΡΑ, η ΙΣΙΔΩΡΑ: Η ΜΗ-ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ , και η  ΖΩΗ.

Σε κάθε περίπτωση, σας ευχόμαστε καλές βιβλίο – βόλτες, καλές χριστουγεννιάτικες αναγνώσεις και ευτυχισμένες στιγμές με τους αγαπημένους σας φίλους!

Λεπτομέρεια “βόλτας” στην καρέκλα ΖΩΗ

 

 

Scroll to Top