Γούρι s.theta κατά της τυποποίησης, για το καλό!

Επέμβαση κατά της τυποποίησης σε ένα χρηστικό τυποποιημένο προϊόν είναι η πρόταση s.theta για το γούρι της χρόνιας! Πίσω από αυτή την επιλογή κρύβονται δύο βασικές αρχές:

  • Το χρηστικό γουρί, μπορεί να ενταχθεί στην καθημερινότητα του ιδιοκτήτη του. Δεν είναι απλά ένα όμορφο διακοσμητικό αντικείμενό  που ξεχνιέται σε κάποια γωνιά του σπιτιού.  Είναι ένα προσωπικό αντικείμενο που μπορεί να συντροφεύει τον χρήστη του σε ένα ευρύ πλήθος από δραστηριότητες.
  • Η επέμβαση σε ένα επιλεγμένο τυποποιημένο προϊόν, συμβολίζει την δύναμη που έχουμε να αλλάξουμε τη ζωή μας, προς την κατεύθυνση που επιθυμούμε.

Το γούρι s.theta είναι ένα μικρό, παιχνιδιάρικο υδροδοχείο: το “πα- γούρι ’18” . Πρόκειται για μια γυάλινη φιάλη, με προστατευτική υφασμάτινη θήκη τύπου Sleeve,  που διευκολύνει την ασφαλή μεταφορά του. Η επέμβαση μας είναι η γραφή στην θήκη, η οποία με τη λογική του ρέμπους, «παίζει» με την λέξη πα-γούρι, κρατώντας μόνο το τυχερό κομμάτι της λέξης! Η επιλογή της συγκεκριμένης τεχνικής γραφής με πινέλο και δίνει μια παραδοσιακή, τρυφερή νότα στο κατα τα άλλα μοντέρνο αντικέιμενο.

Αν το αποκτήσετε για τον εαυτό σας, θα είναι επειδή θέλετε να κάνετε κάτι καλό για τον εαυτό σας τη νέα χρονιά, μια που η ενυδάτωση είναι από τις πιο πιο σημαντικές κινήσεις Υγείας και Ομορφιάς!  Το”πα-γούρι” κινείται, με αλλά λόγια  στη λογική του «Συν Αθήνα και χείρα κινεί», βάλτε λοιπόν ένα χεράκι να φτιάξετε την τύχη σας!

Αν πάλι το δωρίσετε, περικλείει όλη την αγάπη και έγνοια σας να είναι καλά ο παραλήπτης του και την πρόθεση σας να τον κάνετε να χαμογελάσει! Αν το προσφέρετε ως δώρο στον τυχερό της βασιλόπιτας ή σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, ζητείστε μας σπέσιαλ  πακετάρισμα και θα φροντίσουμε να το τυλίξουμε σε μια γιορτινή συσκευασία. Στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται ένα πολύπτυχο καρτελάκι που περιγράφει το συμβολικό νόημα του αντικείμενου και μια προσωπικη γιορτινή ευχή!

Το γούρι s.theta κοστίζει 18,00€ αν είναι για προσωπική σας χρήση,  ή  24,00€  αν θέλετε να συνοδευτεί με καρτελάκι και μια σπέσιαλ γιορτινή συσκευασία. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται  ο ΦΠΑ. Το κόστος αποστολής είναι δωρεάν για αγορές από 48,00€ και άνω. Για την Θεσσαλονίκη, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής απο συγκεκριμένα σημεία στο κέντρο της πόλης, κατόπιν συνεννόησης.
Δείτε εδώ και το Χριστουγεννίατικο δέντρο μας, στην περίπτωση που θέλετε να συνδυάσετε τις παραγγελίες σας!

Με κάθε αγορά σας από το εργαστήρι s.theta στηρίζετε έμπρακτα τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και την καλλιτεχνική δράση. Για τις παραγγελίες σας: info@stheta.com / 6976432625 / facebook.com/stheta/

 

Κράτα το

Scroll to Top