Δωράκι αποχαιρετιστήριο: Όμορφη μέρα, για πάντα.

Αυτό το δώρο δεν είναι από χαρτί και μελάνι, αν και έχει έντυπη μορφή. Είναι φτιαγμένο από γέλια και χαμογέλα, από στριγκλιές χαράς και χοροπηδήματα. Δημιουργήθηκε για να αποτυπώσει ένα γλυκό αντίο. Είναι ένα αποχαιρετιστήριο αναμνηστικό λεύκωμα μιας όμορφης ημέρας παιχνιδιού, ζωγραφικής, τραγουδιού και παραμυθιού, μεταξύ δυο μικρών κοριτσιών και της γυναικάς που τα φροντίζει.

Μια ιδιαίτερη σχέση καλλιεργείται ανάμεσα στα παιδιά και τις νταντάδες τους και είναι οι αποχωρισμοί δύσκολοι, όταν έρθει η ώρα τους. Γι αυτό επιλέξαμε να εστιάσουμε στη χαρά και δημιουργήσαμε ένα μικρό λεύκωμα για να καταγράφουν τα ίχνη μιας όμορφης μέρας, μέσα σε λίγες σελίδες. Οι τρεις «πρωταγωνίστριες»:

  • φωτογραφίζονται με συγκριμένους ρόλους
  • ζωγραφίζουν
  • παίζουν παιχνίδια κίνησης
  • ψαχουλεύουν να βρουν θησαυρούς μέσα στο σπίτι
  • τραγουδούν δυνατά τα αγαπημένα τους τραγούδια
  • διηγούνται αγαπημένα παραμύθια ή και φτιάχνουν τα δικά τους!

Κάθε σελίδα είναι και μια δραστηριότητα για την καθεμία ή για όλες μαζί. Δεν είναι πάρα απλές, καθημερινές στιγμές, που αύριο όμως δεν θα τις μοιράζονται πια και που χρόνια μετά ίσα ίσα θα τις θυμούνται.  Κι όμως, τρυπωμένες σε αυτό το λεύκωμα, κάποια στιγμή θα έρθουν πάλι στην επιφάνεια, ζωντανεύοντας για λίγο την αγάπη και την ζεστασιά που κάποτε μοιράστηκαν.

Η stheta είναι πάντα εδώ για εσάς που θέλετε να φυλάξετε τις εμπειρίες σας, που θέλετε να μιλήσετε σε κάποιον χωρίς να πείτε κουβέντα ή που θέλετε κάτι ξεχωριστό κομμένο και ραμμένο για κάποια συγκεκριμένη περίσταση.

Θα μας  βρείτε ηλεκτρονικά στο info@stheta.com ή συμπληρώνοντας την Φόρμα επικοινωνίας και τηλεφωνικά, στα  +30 6976432625 / +30 6944288291. Το εργαστήρι μας στην Ανδρέου Δημητρίου 12 στις  Συκιές 56626 δεν είναι προσωρινά διαθέσιμο για επισκέψεις, λόγω ανακαίνισης.

 

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Scroll to Top