Δώρο αγάπης, παραμύθι για μεγάλους: METAL STORY

Τα δώρα αγάπης είναι αγαπημένα μας project. Πώς να αποτυπώσεις την αγάπη; Πως να την εκφράσεις; Η αγάπη δεν χωράει σε λέξεις. Ούτε καν μέσα μας χωράει, μας υπερβαίνει, ξεχειλίζει, χείμαρρος γίνεται.

Το μονό στήριγμα στη δημιουργική μας προσπάθεια να εκφράσουμε την αγάπη είναι το ότι η αγάπη είναι από μόνη της η ίδια δώρο. Δεν χρειάζεται παρά μόνο αυτό να αναδεχθεί, με τον έναν ή άλλον τρόπο, διαφορετικό κάθε φορά, αφού πρόσωπα, ιδιαιτέρες καταστάσεις και κοινές εμπειρίες καθορίζουν τη μορφή του.

Και κάπου εδώ θα χρειαστούμε την συνοδεία μουσικής:

Μια αγαπημένη μας δημιουργία είναι το METAL STORY, ένα παραμύθι για μεγάλους και συγκεκριμένα για ένα αγαπημένο ζευγάρι με ροκ και μέταλ ακούσματα. Την ιστορία, απλή αλλά αντιπροσωπευτική της κοινής της τους ζωής, την γράψαμε, την εικονογραφήσαμε και την κρύψαμε μέσα σε ένα δερματόδετο, φλογερό εξώφυλλο, για να γίνει δώρο αγάπης – έκπληξη. Πρόκειται για μια μικρή ιστορία αναζήτησης, μια μικρή περιπέτεια που καταλήγει σε έναν αγαπημένο για το ζευγάρι προορισμό, σε μια πορεία γεμάτη λατρεμένα τραγούδια, αγαπημένες μπάντες και τραγουδιστές.

stheta-love-project-metal-story

stheta-love-project-cave       stheta-love-project-metal-story-flying-heart       stheta-love-project-aggelakas

Το αποτέλεσμα: μια ιστορία μοναδική, σε ένα και μόνο αντίτυπο, τραγουδάει την αγάπη ενός ζευγαριού που το ενώνει η μουσική, τα φεστιβάλ,τα live. Δώρο αγάπης παραμυθένιο, πολύ metal-ικό με αρκετές δόσεις γέλιου και πλούσιο εικονογραφικό υλικό από ακουαρέλες και ψηφιακό κολάζ.

stheta-love-project-metal-story-red        stheta-love-project-metal-story-lovers        stheta-love-project-metal-story-earth

Αφήνουμε την φαντασία σας να συμπληρώσει όσα (για ευνόητους λογούς) δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε!

 

Κράτα το

Κράτα το

Scroll to Top