Η πρότασή μας για να μην ξεχνάτε ποτέ κανέναν αγαπημένο σας

Δεν είναι ψέμματα να πούμε πως μεγάλο ποσοστό των σύγχρονων ανθρώπων, πάσχουμε από έλλειψη ελεύθερου χρόνου. Η καθημερινότητα, οι πρακτικές απαιτήσεις της ζωής, οι ώρες εργασίας, τα προσωπικά μας ενδιαφέροντα, οι οικογενειακές υποχρεώσεις, η κούραση, μας κάνουν πολλές φορές να ξεχνάμε εκείνα τα πολύτιμα, μικρά ή μεγάλα δώρα της ζωής μας, τους ανθρώπους, για τους οποίους αγωνιζόμαστε στη ζωή  ή εκείνους μαζί με τους οποίους βιώνουμε την κάθε μας μέρα ή ακόμη εκείνους με τους οποίους μοιραστήκαμε πολύτιμες στιγμές ζωής και ζουν μακριά μας.

Όλοι μας έχουμε τυπωμένες στο μυαλό μας τις ημερομηνίες των γενεθλίων και των εορτών ή τις σημαντικές επετείους, των ανθρώπων που είναι αγαπημένοι μας και στους περισσότερους από μας έχει τύχει να ξεχάσουμε μια τέτοια πολύ σημαντική ημερομηνία, μαζί με την ευκαιρία να κάνουμε το αγαπημένο μας πρόσωπο να χαρεί την σκέψη μας γι’ αυτό. Κάποιοι έχουμε ημερολόγια με σημειωμένες ημερομηνίες και οι περισσότεροι πια, έχουμε υπενθυμίσεις στο κινητό για τις σημαντικές μέρες αγαπημένων. Πολλές φορές όμως, μπορεί να μην ανοίξουμε το ημερολόγιό μας γιατί δεν χρειάστηκε εκείνη τη μέρα ή επειδή το ξεχάσαμε σε μια άλλη τσάντα, να μην ακούσουμε την υπενθύμιση στο κινητό, γιατί τέλειωσε η μπαταρία ή γιατί είχαμε κάποια εργασία την ώρα της υπενθύμισης.

Το εργαστήρι stheta επειδή ακριβώς νοιάζεται για την ουσία των ανθρώπινων σχέσεων, των απλών και καθημερινών στιγμών, σας έχει μια σούπερ πρόταση. Μια παρότρυνση ας πούμε για να οργανώσετε τις αγάπες σας. Μπορούμε να φτιάξουμε ειδικά για σας, το προσωπικό ημερολόγιο εορτών, γενεθλίων και επετείων των αγαπημένων σας. Κάθε σελίδα του ημερολογίου θα είναι μηνιαία με τυπωμένες όλες τις μέρες του μήνα και ήδη διαμορφωμένο εορτολόγιο. Κάθε μέρα θα έχει τα απαραίτητα κενά ώστε να συμπληρώσετε τα γενέθλια ή τις επετείους των ανθρώπων που αγαπάτε ή αυτών που θα γνωρίσετε στο μέλλον. Θα είναι επιτοίχιο και το ιδανικό μέρος για να το αναρτήσετε είναι το σημείο όπου κάθε μέρα σας ξεκινάει, ώστε να του ρίχνεται μια ματιά! Καθόλου άσχημη ιδέα λόγου χάριν το πίσω μέρος της πόρτας του μπάνιου! Το ημερολόγιο αυτό δεν θα  είναι για μια χρονιά, αλλά για όλες τις χρονιές της ζωής σας. Θα μπορείτε να το ανανεώνετε με τις νέες σημαντικές ημερομηνίες, καθώς επίσης να συμπεριλαμβάνετε σε αυτό τα νέα μέλη της οικογένειάς σας (γεννήσεις) ή τους νέους φίλους και συνεργάτες σας.

Με πιο τρόπο θα είναι ξεχωριστό το ημερολόγιο του κάθε ένα από σας; Μα φυσικά με τον τρόπο που σε συνεργασία θα το σχεδιάσουμε. Εκτός δηλαδή από τις μέρες των εορτών, γενεθλίων, επετείων ή άλλων ιδιαίτερων στιγμών σας ή αγαπημένων σας που θα μας δώσετε, ώστε να είναι ήδη τυπωμένες, η αισθητική του ημερολογίου θα ανταποκρίνεται στα προσωπικά σας γούστα. Εσείς πείτε μας αγαπημένο χρώμα, αγάπες της ζωής σας (τραγούδια, ταινίες, συνήθειες, λουλούδια, ποιήματα, βιβλία ή ότι άλλο σκεφτείτε) και εμείς θα σχεδιάσουμε το ημερολόγιο ώστε να σας κάνει να χαμογελάτε, αλλά και να εναρμονιστεί με τον προσωπικό σας χώρο όπου θα το αναρτήσετε. Μπορεί να είναι ρομαντικό, λιτό και μίνιμαλ, μάξιμαλ, καλλιτεχνικό, αστείο ή πολύ σοβαρό, ρετρό ή μοδάτο, μπορεί να να είναι όπως το φαντάζεστε. Εσείς μας λέτε τι σας φτιάχνει τη μέρα και εμείς το δημιουργούμε,ώστε κάθε μέρα να είναι μια ευκαιρία για να χαμογελάσετε και να δείτε τη ζωή σας με αγάπη.

Αυτό που σας προτείνουμε στην ουσία, είναι να αφιερώσετε χρόνο προκειμένου να μην ξεχνάτε ποτέ το πιο βασικό κομμάτι της ζωής σας, τους ανθρώπους που είναι ο κόσμος σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί το ημερολόγιο για ΟΛΟΥΣ τους αγαπημένους σας αλλά και για τους αγαπημένους που θα έρθουν στην ζωή σας. Διαλέξτε τον τρόπο επικοινωνίας κάνοντας κλικ εδώ: stheta

 

 

 

Κράτα το

Κράτα το

Scroll to Top