Ο Φλεβάρης, αφορμή για… άνοιξη

Το εργαστήρι stheta αγαπάει τον μήνα Φλεβάρη ιδιαιτέρως. Είναι ο μήνας που μας προετοιμάζει να υποδεχτούμε την άνοιξη, αλλά και ο μήνας που μπορεί να μας ξαφνιάσει με χαμηλές θερμοκρασίες, κακοκαιρίες και αναπάντεχα καιρικά φαινόμενα γενικά. Είναι μια εποχή που λαχταράμε να είμαστε στο σπίτι και να απολαμβάνουμε την ζεστασιά και την θαλπωρή του στις στιγμές της ξεκούρασης και της χαλάρωσής μας. Ταυτόχρονα, είναι η καταλληλότερη εποχή για όσους από μας έχουμε αγάπη για τα λουλούδια στο μπαλκόνι ή τον κήπο  να φροντίσουμε να κάνουμε τις πρώτες μας επεμβάσεις, ώστε να υποδεχτούμε την άνοιξη με χρώμα από τα ανθισμένα λουλούδια, αλλά και τις παρεμβάσεις μας, που μπορούν να έχουν διακοσμητικό ή χρηστικό χαρακτήρα.

Nα σας υπενθυμίσουμε, λοιπόν οτι είναι η ώρα να φυτέψετε τους καθιερωμένους βολβούς από ζουμπούλια, νάρκισους, τουλίπες. Για αναλυτικές οδηγίες ψάξτε το Κηπολόγιο, που είναι το δικό μας αγαπημένο ιστολόγιο για την φροντίδα των φυτών μας σε μπαλκόνια και κήπους. Επιπλέον, έχουμε και μια πρόταση για να προσφέρετε καταφύγιο στους μικρούς φτερωτούς επισκέπτες της βεράντας σας.

Μπορείτε να μας δώσετε στοιχεία για τον υπαίθριο χώρο σας καθώς και στίγμα της αισθητικής σας (παραδοσιακό, σύγχρονο, μίνιμαλ, πλουραλιστικό, ρομαντικό, παιδικό ή ότι άλλο) και εμείς θα φτιάξουμε μια μικρή φωλιά για τα μικρά πουλιά, που ίσως αναζητήσουν καταφύγιο τις κρύες μέρες αυτού του μήνα στην αγκαλιά του χώρου σας. Εκεί θα μπορείτε να τοποθετείτε τα ψίχουλα από τα καθημερινά σας γεύματα, νεράκι ή σπόρους για τους μικρούς φτερωτούς φιλαράκους που θα σας επισκέπτονται. Αν έχετε κάποια προτίμηση σε χρώματα και υλικά, συζητάμε μαζί και μόλις καταλήξουμε στην φωλιά που σας εκφράζει εμείς την φτιάχνουμε για σας. Η δική μας πρόταση είναι μια ξύλινη φωλιά σε λιτό σχήμα από φυσικό ξύλο, που μπορεί να μείνει ως έχει ή να βαφτεί με τα χρώματα που αγαπάτε.

Αν θέλετε να συνεργαστούμε για να βάλουμε κι εμείς μια πινελιά στο μπαλκόνι ή τον κήπο σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με όποιον τρόπο σας βολεύει.

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά: +30 6976432625
Επικοινωνήστε ηλεκτρονικά: info@stheta.com

 

 

 

Κράτα το

Scroll to Top