Δώρο οπαδικό: ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ και φαίνεσαι

Δημιουργώντας δώρα για αγάπες δε θα μπορούσαμε να μην έχουμε κάποια στιγμή και παραγγελία για κάποιον οπαδό ομάδας. Έχοντας έδρα στη Θεσσαλονίκη, μεγαλύτερη ήταν η πιθανότητα ο παραλήπτης να ήταν παοκτσής! Έτσι κι έγινε!

Αν και η s.theta ειναι γυναικεία υπόθεση, κατανοούμε απόλυτα πως η αγάπη για μια ομάδα παίρνει συχνά χαρακτήρα δεσμού αίματος.  Οι υποστηρικτές του ιδίου συλλόγου γίνονται  μία οικογένεια και η αφοσίωση στην ομάδα  ελάχιστα επηρεάζεται  από τις επιτυχίες ή αποτυχίες της. Μια νίκη ή μια ήττα όμως, ευκολα  θα επηρεάσει την ψυχική τους διάθεση. Η αγάπη για μιαν ομάδα είναι ουσιαστικά ένα αγνό και ανιδιοτελές  αίσθημα συνδεδεμένο άμεσα με τα βιώματα της παιδική ηλικίας.

Το δωράκι που δημιουργήσαμε με βάση αυτό το σκεπτικό είναι  ένα διακριτικό οπαδικό αξεσουάρ για παπούτσια. Είναι ένας  σύντροφος μιας χαλαρής βόλτας ή ενός δυναμικού τζόκινγκ.  Πρόκειται  για  δυο μεταλλικά στοιχεία, με χαραγμένη επάνω τους την απόλυτα παοκτσίδικη  φράση «ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ». Τα στοιχεία αυτά ποσαρμόζονται εύκολα σε οποιοδήποτε παπούτσι με κορδόνια.

 

 

 

 

 

 

Η ιδέα είναι ότι ο παραλήπτης θα τα φοράει στους περιπάτους ή στις προπονήσεις του σου για να του δίνουν έξτρα ενέργεια  και δύναμη! Αλλωστε, ας μην ξεχνάμε, με το περπάτημα  γυμνάζονται οι γλουτιαίοι μύες καθώς και όλες οι μυϊκές ομάδες των ποδιών, ειδικότερα όμως οι τετρακέφαλοι και οι (μηριαίοι) δικέφαλοι!

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ και… φαινεσαι λοιπόν!

Εδώ θα βρείτε κi άλλα αξεσουάρ για παπούτσια: Φτερά στα πόδια

Κράτα το

Scroll to Top