Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του εργαστηρίου stheta

Πως να μην ήταν τα Χριστούγεννα μια από τις πιο αγαπημένες γιορτές του εργαστηρίου stheta; Μια γιορτή σύμβολο της αγάπης, γεμάτη μεγάλα ή μικρά, συμβολικά δώρα. Ακόμη όμως, είναι μια εποχή που τα σπίτια δέχονται κανονική εισβολή από χρώματα, που τόσο αγαπάμε. Στολίδια, λαμπιόνια, πακέτα δώρων με πολύχρωμα χαρτιά περιτυλίγματος, κούπες, πιατέλες, πιάτα, γλυκά, όλα είναι χρωματιστά και μας κάνουν να χαμογελάμε!

Κυρίαρχο στοιχείο της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης εδώ και πολλά χρόνια και στην χώρα μας είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Εκτός από την κλασσική διακόσμησή του με στολίδια, χριστουγεννιάτικες μπάλες και λαμπιόνια, κάθε χρόνο κυριαρχούν και διάφορες “τάσεις”, που προσφέρουν μια νότα ανανέωσης στην μονοτονία του χριστουγεννιάτικου στολισμού. Τα δέντρα από πράσινα ή λευκά, πωλούνται πια σε απίστευτη χρωματική γκάμα. Όσον αφορά στα στολίδια, άπειρες είναι κάθε χρόνο οι νέες τάσεις της “χριστουγεννιάτικης μόδας”. Οι μερακλήδες δε, δημιουργούν δικά τους στολίδια, με κατασκευές δικές τους ή των παιδιών τους.

Η πρόταση του εργαστηρίου μας φέτος για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σας, είναι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο – πίνακας ζωγραφικής. Πρόκειται για έναν πίνακα σούπερ χρωματιστό, που περιέχει μέσα του όλη μας την αγάπη για την μεγαλύτερη γιορτή της αγάπης. Μέσα απο πολλές ιδέες που έπεσαν στο τραπέζι, σχεδιάζοντας την πρόταση μας, ξεχώρισε αυτή, για την απλότητα της και την ουσιαστική διαφορετικότητα της.  Περάσαμε πραγματικά όμορφα καθώς υλοποιούσαμε την χρωματιστή μας φαντασία, ντύνοντας την με χαμόγελα, αγάπη και χαρά.

Το δέντρο μας, μπορεί να είναι το δικό σας χριστουγεννιάτικο δέντρο για φέτος: Αν είστε τύπος μίνιμαλ. Αν διανύετε μια περίοδο έντονης κούρασης ή έλλειψης χρόνου και θέλετε μια καλαίσθητη και ξεκούραστη λύση. Αν το μωρό σας μόλις μόλις άρχισε να μπουσουλάει. Αν έχετε γάτες και βαρεθήκατε να τις κατεβάζετε από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αν έχετε αλλεργία στη σκόνη η αν απλά θέλετε μια αλλαγή. Επίσης, αν είστε μάξιμαλ τύπος μπορεί να ενισχύσετε την σούπερ χριστουγεννιάτικη σας διακόσμηση!

Στην περίπτωση δε, που θα θέλατε να χαρίσετε ένα δώρο έργο τέχνης σε μια ξεχωριστή νονά, ως ένα ανεπίσημο ευχαριστώ για όλα τα δώρα και κυρίως για όλη την χαρά που έχει χαρίσει και σας χαρίζει κάθε χρόνο, ή αν το βαφτισίμι σας είναι πια μεγάλο και έχει το δικό τους σπιτικό, το χριστουγεννιάτικο μας δέντρο είναι μια γλυκιά πρόταση για ένα δώρο που θα συντροφεύει το αγαπημένο σας πρόσωπο για μια ζωή.

Ο αυθεντικός πίνακας, έχει διαστάσεις 60×30 cm και είναι ένα έργο που δημιουργήθηκε με χρώματα ακρυλικά σε καμβά. Πρόκειται για μοναδικό κομμάτι και το κόστος τους είναι 300 ευρώ

Για όσους θα επιθυμούσαν ή δεν μπορούν να αντέξουν στην ιδέα να ζήσουν τα Χριστούγεννα χωρίς το δέντρο μας  και έχουν περιορισμένο μπάτζετ, φροντίσαμε και διαθέτουμε το αγαπισιάρικο χριστουγεννιάτικο δέντρο μας και στις εξής μορφές:

Εκτύπωση σε καμβά και τελαρωμένο, στις ίδιες διαστάσεις με το αυθεντικό έργο  70 ευρώ. Θα διατεθούν εώς 10 έργα με αύξοντα αριθμό εκτύπωσης και την υπογραφή μας.

Εκτύπωση σε χαρτί ακουαρέλας, στις ίδιες διαστάσεις με το αρχικό έργο 30 ευρώ. Θα διατεθούν έως 30 έργα με αύξοντα αριθμό εκτύπωσης με την υπογραφή μας.

Και σαν κερασάκι στην τούρτα, διαθέτουμε για όλους όσους επιμένουν να στέλνουν χριστουγεννιάτικες κάρτες, την ζωγραφιά του χριστουγεννιάτικου δέντρου μας, σε σετ των 10 καρτών με τα φακελάκια τους. Κόστος πακέτου  20 ευρώ.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Ευχόμαστε να έχετε όλοι σας τις πιο όμορφες μέρες, προετοιμάζοντας τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!

Αγάπη παντού.

Scroll to Top