«Τρα-παίζει»: ένα τραπέζι παιδικό καταφύγιο

Στα μικρά παιδιά αρέσει να βρίσκονται στον ίδιο χώρο με τους γονείς τους, γιατί νοιώθουν ασφάλεια. Για τον ίδιο λόγο αγαπούν τις μικρές «φωλιές». Για αυτό και δημιουργήσαμε το «Τρα-παίζει», ένα τραπέζι φτιαγμένο για ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού! Στην επάνω επιφάνεια μπορεί να παιχτεί κάθε λογής παιχνίδι: από πάζλ και επιτραπέζια μέχρι αυτοσχέδια παιχνίδια με το φαγητό ή τα σερβίτσια.  Από κάτω, το τραπέζι έχει διαμορφωθεί ως μυστικό κρησφύγετο. Ο «ουρανός» του τραπεζιού είναι μαγνητικός, με άπειρες δυνατότητες!   Στον ουρανό μπορούν να τοποθετηθούν αστέρια, αεροπλάνα, πουλιά, μα ακόμη και ψάρια! Ότι δημιουργεί η φαντασία ενός παιδιού είναι καλοδεχούμενο! Απαραίτητο αξεσουάρ είναι ένα άνετο μαξιλάρι, για την χαλαρή ανάγνωση παραμυθιών με την χρήση μιας λάμπας βοηθού. Επιπλέον, η μία πλευρά του τραπεζιού μπορεί να μετατραπεί σε σκηνή για κουκλοθέατρο για ακόμη περισσότερο παιχνίδι!

 

Μας αρέσουν τα παιχνίδια για μικρούς και για μεγάλους. Μας αρέσουν οι ανατροπές, το ξάφνιασμα οι φευγάτες ιδέες και το γέλιο! Αγαπάμε και να σχεδιάζουμε και ή να κατασκευάζουμε ξεχωριστά θεματικά παιχνίδια. Μας αρέσουν οι δημιουργικές κρυψώνες μέσα στο σπίτι. To «Τρα-παίζει» δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Έκθεσης ΑΓΑΠΕΣ, που φιλοξενήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στον δεύτερο όροφο του TABYA, με στόχο να επικοινωνήσει την ιδέα μας σε παλιούς και νέους φίλους.

Το συγκεκριμένο τραπεζι διατίθενται προς πώληση στην τιμη των 500,00 +24%ΦΠΑ. Επιπλέον, θα χαρούμε να δημιουργήσουμε ένα τραπέζι ακριβώς για τις ανάγκες και το γούστο σας ή να μετατρέψουμε μαζί σε «Τρα-παίζει» ένα τραπέζι που ήδη έχετε.

Με κάθε αγορά σας από το εργαστήρι s.theta στηρίζετε έμπρακτα τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και την καλλιτεχνική δράση.

Για πληροφορίες: 6976432625 / info@stheta.com

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Scroll to Top