Χριστουγεννιάτικες κάρτες, μια γλυκιά ιστορία

Τα Χριστούγεννα είναι για όλους μας μία ευκαιρία να βρεθούμε με την ευρύτερη οικογένειά και τους  αγαπημένους μας φίλους, σε ένα ζεστό και χαλαρό κλίμα.  Άφθονες είναι οι αφορμές για οικογενειακά τραπέζια, επισκέψεις για ονομαστικές γιορτές, ανταλλαγές δώρων. Δεν είναι όμως και λίγες οι περιπτώσεις, αγαπημένων προσώπωνπου ζουν μακριά, είτε σε άλλες πόλεις στην Ελλάδα, είτε σε άλλες κοντινές ή μακρινές χώρες.

Για όλες αυτές τις περιπτώσεις, αλλά ακόμη για φίλους, συνεργάτες και συγγενείς που μπορεί να συναντάς συχνά η και κάθε μέρα (ίσως για αυτούς η χαρά να είναι μεγαλύτερη) τώρα είναι η ώρα, να προμηθευτείς Χριστουγεννιάτικες κάρτες, στις οποίες θα γράψεις τις ευχές σου, τα ευχαριστώ σου, τις πιο τρυφερές σου σκέψεις για τους ανθρώπους που αγαπάς.

Ο έντονος τρόπος ζωής, οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας και πάνω απ’όλα η ευκολία αποστολής μηνυμάτων με μια απίστευτα μεγάλη γκάμα μέσων, έχει στην κυριολεξία αδειάσει τα γραμματοκιβώτια μας. Σκεφτείτε όμως, την εναλλαγή των συναισθημάτων, έκπληξης, περιέργειας, χαράς, συγκίνησης και το χαμόγελο στο πρόσωπο των αγαπημένων σας, όταν θα ανοίγουν τον φάκελο, θα βλέπουν την κάρτα που επιλέξατε και θα διαβάζουν τις ευχές σας! Ο τόσο προσωπικός αυτός τρόπος επικοινωνίας, κάνει τον παραλήπτη σας να αισθάνεται αυτό ακριβώς που είναι για σας: ξεχωριστός, μοναδικός και αγαπημένος. Ακόμη και η οπτική επαφή με τον γραφικό σας χαρακτήρα, είναι πραγματικά πολύτιμη.

Το Χριστουγεννίατικο δέντρο της s.theta κυκλοφορέι σε χριστουγεννιάτικες κάρτες

Οι ιδέες είναι άπειρες! Αν είστε πολυάσχολοι, μπορείτε να αγοράσετε έτοιμες κάρτες από τις χιλιάδες που κυκλοφορούν στην αγορά, ή κάρτες που στηρίζουν κάποιον καλό σκοπό ή ένα ίδρυμα που θα θέλατε τα βοηθήσετε έμπρακτα. Αν πιάνουν τα χέρια σας, γιατί όχι, φτιάξτε τις δικές σας κάρτες. Αν έχετε παιδιά η καλύτερη ιδέα μάλλον θα ήταν να μετατρέψετε σε κάρτες κάποιες χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές των παιδιών σας. Αν είστε λάτρεις των φωτογραφιών, στείλτε φωτογραφίες της στολισμένης πόλης σας, ή βγείτε αστείες φωτογραφίες σαν χριστουγεννιάτικοι ήρωες.  Αν είστε φανατικοί υποστηρικτές μας πάλι, προμηθευτείτε κάρτες από μας. Το σετ των 10 καρτών κοστίζει 20,00€. Οι ιδέες είναι άπειρες και μπορείτε να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα. Ό,τι και να κάνετε  σίγουρα θα δημιουργήσει ένα μεγάλο χαμόγελο, ένα αγαπημένο ενθύμιο και μια γλυκιά ανάμνηση. Ότι κάνει κάθε χειρονομία αγάπης δηλαδή.

Δεν χρειάζεται πολύς κόπος, μόνο αγάπη χρειάζεται.
Και μη ξεχάσετε να στείλετε γράμμα στον Άι Βασίλη!

Κράτα το

Scroll to Top