Στολίσαμε το ατζεντόδεντρο των Χριστουγέννων με λαμπερές «Πυγολαμπίδες στο κλουβί»

Μας εμπνέει φέτος η agenda «Πυγολαμπίδες στο κλουβί» 2017, με το σκουροπράσινο  εξώφυλλο της και τον ιπτάμενο Λάμπη να ξεπροβάλλει με ένα σωρό φωτεινές ιδέες μέσα στις σελίδες του! Δε θέλει πολύ με την esθήτα οι συνειρμοί να γίνουν πράξη και ιδού το αποτέλεσμα: ατζέντες στοιβαγμένες κατάλληλα δίπλα σε καθρέφτη, ώστε μαζί με το συμμετρικό είδωλο τους να σχηματίζουν ένα πολύ ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο, ένα μικρό πυγολαμπιδοατζεντόδεντρο.

stheta-agenda-%cf%80%cf%85%ce%b3%ce%bf%ce%bb%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%af%ce%b4%ce%b5%cf%82

Σίγα σίγα το δέντρο μας θα το ξεστολίσετε εσείς κάνοντας δικιά σας, εντελώς δωρεάν, μια από τις ατζέντες που έχουμε στην διάθεση μας. H agenda έχει στόχο να σας διευκολύνει να προγραμματίσετε ποιοτικά την νέα χρονιά κάθε είδους δημιουργικές δραστηριότητες με τα παιδιά σας. Επιπλέον, με τον μίνι οδηγό πόλης στις τελευταίες σελίδες της, σας ενημερώνει για τους σχετικούς με τον ελεύθερο χρόνο, χώρους μάθησης, δημιουργίας, μουσικής, άθλησης και πολιτισμού, για τους χώρους πράσινου και για τα family friendly spots της Θεσσαλονίκης. Κάθε μήνα θα βρείτε πέρα από χρήσιμες προτάσεις, προτροπές  και ιδέες από τον Λάμπη και συνοτπικές οδηγίες για μια πρωτότυπη diy κατασκευή από την ανεξάντλητη crafter -in my closet- Άννα Δραγατσίκα,  σε εικονογράφηση Στεφανίας Βελδεμίρη, με την σφραγίδα της stheta.

Ανάμεσα σε πολλά σημεία διανομής, θα βρείτε την agenda και στo εργαστήρι μας.  Επικοινωνήστε μαζί μας για την διαθεσιμότητα και τον τρόπο παραλαβής της. Θα χαρούμε να πάρετε στα χέρια σας την καλαίσθητη και χρήσιμη αυτή ατζέντα και φυσικά να μη ξεχάσετε να σημειώσετε γιορτές, γενέθλια και επετείους για να παραγγέλλετε εγκαίρως τα μοναδικά δώρα stheta για τους αγαπημενους σας! Καλή χρονιά, απλόχερη στις χαρές και στα από καρδιάς δώρα.

stheta-pygolambides

stheta-agenda-%cf%80%cf%85%ce%b3%ce%bf%ce%bb%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%af%ce%b4%ce%b5%cf%82-2017stheta-agenda-%cf%80%cf%85%ce%b3%ce%bf%ce%bb%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%af%ce%b4%ce%b5%cf%82-star

Κράτα το

Κράτα το

Scroll to Top