Καλή χρονιά με αγάπη και σούπερ δύναμη

Αποχαιρετούμε το 2016 σαν ένα αγαπημένο έτος, μια και υπήρξε το έτος που επίσημα υποδέχτηκε το δικό μας όνειρο, χειροπιαστά. Δηλαδή το εργαστήρι εσθήτα, από ιδέα, έγινε η δική μας μικρή επιχείρηση. Το εργαστήρι μας έχει έδρα,  τα εργαλεία μας πληθαίνουν, δίνοντας μας έτσι την δυνατότητα υλοποίησης περισσότερων  projects, ερχόμαστε σε επαφή με ολοένα και περισσότερα υλικά και μεθόδους.

toy-1769788_640

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους ανθρώπους που μας εμπιστεύθηκαν τι αγάπες τους και υποστήριξαν με τον τρόπο αυτό την δική μας αγάπη, που είναι να προσφέρουμε χαρά και ομορφιά. Τα όποια λάθη μας, θέλουμε να πιστεύουμε πως τα έχουμε αντιληφθεί και συνεχώς προσπαθούμε για το καλύτερο. Δεχόμαστε με χαρά τις διορθώσεις και τις παρατηρήσεις σας. Δεν ανήκουμε στον χώρο του “εμπορίου”, είμαστε δύο κορίτσια που αγαπάμε την τέχνη, τα βιβλία, την παράδοση και την τεχνολογία, την μουσική, τον χορό , το θέατρο και το σινεμά. Πιο πολύ από όλα αγαπάμε τους ανθρώπους.

new-years-eve-1911635_640

Μια και το να ξεκινούν δύο γυναίκες, μια νέα  επιχείρηση με κύριο θέμα την αγάπη, δίνοντας βάση στην τέχνη, την χειροποίητη δημιουργία και την ατομική προσέγγιση στην εποχή και την χώρα μας, αγγίζει τα όρια της γενναιότητας, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως αισθανόμαστε ολίγον ντι σούπερ ηρωίδες. Και το συναίσθημα αυτό είναι ανεκτίμητο, πολύτιμο σαν χαμόγελο και μας γεμίζει με ακόμη περισσότερη δύναμη.

Κατά της τυποποίησης σημαίνει αγάπη.

Ευχόμαστε ολόψυχα να είναι ευτυχισμένο το νέο έτος για όλους.

Κράτα το

Κράτα το

Scroll to Top