Αξεσουάρ παπουτσιών: Φτερά στα πόδια

Τα «φτερά στα πόδια» είναι μια δημιουργία μας που αγαπήθηκε πολύ, για αυτό και αποφασίσαμε να την διαθέτουμε προς πώληση κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Πρόκειται για ένα σετ δύο φτερών, με διαμορφωμένες οπές, που προσαρμόζονται εύκολα σε κορδόνια παπουτσιών, ώστε να τα μετατρέπουν σε φτερωτά υποδήματα υπερήρωα! Φυλαχτό που δίνει δύναμη; Υπόμνηση κάποιας μεγάλης χαράς; Ανέμελο παιχνίδι για παιδιά; Αυτό το μικρό αξεσουάρ το αγαπήσαμε κι εμείς για την θετική ενέργεια που κουβαλάει.

stheta_shoewings_-%cf%86%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%ac2Κάθε χρόνο τα φτερά θα κυκλοφορούν με μικρές διαφοροποιήσεις στο υλικό, στο χρώμα ή στο design τους, για όλη την διάρκεια του Χειμώνα, από την αρχή του γιορτινού Δεκέμβριου μέχρι να φλεβίσει ο Φλεβάρης και καλοκαίρι να μυρίσει. Φέτος τα φτερά θα είναι κατασκευασμένα από αδιαφανές θερμοπλαστικό υλικό, σε δύο χρωματισμούς: τον κλασσικό λευκό και τον χρυσό, της αφθονίας.

stheta_young-shoesΤα φτερά μπορούν να φορεθούν ανά 2, ένα σε κάθε παπούτσι ή για τους μικρότερους και ανά 4, δύο σε κάθε παπούτσι για ακόμη πιο σίγουρα πετάγματα! Με χαρά είδαμε και πολλές εναλλακτικές χρήσεις των φτερών: ως δίδυμο αντικείμενο αγάπης (το ένα φτερό στα κλειδιά της και το άλλο στα κλειδιά του), ως αναμνηστικό γενεθλίων, ως γούρι και ως στολίδι χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Η τιμή του σετ  διαμορφώνεται στα 8,00€+ΦΠΑ. Στην περίπτωση που επιθυμείτε την χάραξη κάποιου ονόματος ή μιας επωνυμίας, υπάρχει μια πρόσθετη επιβάρυνση 2,00€+ΦΠΑ ανά σετ. Επικοινωνήστε με τo εργαστήρι stheta αν ενδιαφέρεστε για παραγγελία μέσω e-mail: info@stheta.com ή τηλεφωνικά, στο τηλεφωνικό νούμερο: 6944288291.   

Χαρείτε τα φτερά μας, προσθέτοντας στην καθημερινότητα σας πινελιές αισιοδοξίας, μέσα στο χειμώνα. Καλές πτήσεις!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Scroll to Top