Δωράκι μέσα – έξω, πάντα μαζί.

Όλο και περισσότεροι αγαπημένοι φίλοι ή δικοί μας άνθρωποι μένουν πια στο εξωτερικό. Σ’ αυτούς, ακόμη πιο πολύ, έχουμε ανάγκη να εκφράσουμε την αγάπη μας, γιατί μας λείπουν, γιατί ξέρουμε πως τους λείπουμε. Ειδικά δε, όταν πρόκειται για τα παιδιά μας, τότε η ανάγκη μας αυτή είναι ακόμη μεγαλύτερη.

IMG_4522

Όταν μας ζητήθηκε από μια μητέρα μια μικρή ζωγραφιά, για να σταλεί ως δώρο ταχυδρομικά στο Λονδίνο στην κόρη της, που αγαπάει τις μπαλαρίνες, χωρίς να είναι μπαλαρίνα -οι πιο ορίτζιναλ αγάπες είναι αυτές- σκεφτήκαμε να ετοιμάσουμε ένα διπλό δωράκι: ένα μικρό δώρο μέσα-έξω. Μέσα – έξω, το ονομάσαμε επειδή είναι για χρήση εντός και εκτός του σπιτιού. Θέλαμε να είναι κάτι σαν φυλαχτό, χωρίς όμως να είναι μενταγιόν ή κάποιο άλλο κόσμημα. Και αυτό γιατί ξέρουμε πόσο ιδιαίτερος και δυνατός είναι ο δεσμός μητέρας- κόρης!

IMG_4518 IMG_4519

Η ζωγραφιά δημιουργήθηκε κατά παραγγελία, με βάση μιαν αγάπη της παραλήπτριας, για να τοποθετηθεί σε μια μικρή κορνιζά στο κομοδίνο της (ΜΕΣΑ) και να χαίρετε κάθε φορά που την βλέπει.  Παράλληλα, όμως, με βάση την ζωγραφιά ετοιμάσαμε και ένα μικρό μπλοκάκι σημειώσεων, με το ίδιο εικονογραφικό περιεχόμενο στο εξώφυλλο του και με το αντίστοιχο υδατογράφημα στα εσώφυλλα, ώστε να το κουβαλάει μαζί της, στην τσάντα της (ΕΞΩ) και να χαμογελά όταν το χρησιμοποιεί.

Με την υπογραφή της Στεφανίας Βελδεμίρη, η ζωγραφιά, απεικονίζει μια μπαλαρίνα που χορεύει, με την διαφάνεια και την ρευστότητα της ακουαρέλας να δένει απόλυτα με το θέμα.  Η χρωματική επιλογή των συμπληρωματικών χρωμάτων μοβ-πορτοκαλί υπογραμμίζει την λειτουργία «μέσα-εξω» της ζωγραφιάς, η οποία γίνεται πέρα από διακοσμητικό στοιχείο για το σπίτι και χρηστικό αντικείμενο καθημερινής χρήσης.

IMG_4521

Στείλτε μικρά δωράκια ή μηνύματα, κάρτες ή γράμματα, σε όσους σκέπτεστε και είναι μακριά. Εμείς είμαστε στην διάθεση σας, αν χρειάζεστε να προσθέσετε ιδιαίτερες πινελιές στην  χειρονομία σας, αλλά πραγματικά η χειρονομία είναι που μετράει. Εμείς κάθε φορά που μας το ζητάτε, κάνουμε δικό μας προσωπικό στοίχημα την επιλογή του πιο κατάλληλου δώρου για την κάθε ξεχωριστή περίσταση, για τον ξεχωριστό αποδέκτη.

IMG_4526

Κράτα το

Scroll to Top