Δώρο αποφοίτησης: ράφι -“δρόμος”

Μία από τις αφορμές για δώρο που συχνά γίνονται αφορμές για επικοινωνία μαζί μας, είναι οι ευχές για συγχαρητήρια, για κάποια επιτυχία ενός αγαπημένου προσώπου. Κάπως έτσι δεχτήκαμε μια παραγγελία ενός δώρου συγχαρητηρίων για την αποφοίτηση από το πανεπιστήμιο, ενός πολύ καλού φίλου της δωρήτριας.

Παρ’ όλο που σχολή αποφοίτησης του παραλήπτη είναι η αρχιτεκτονική, η μεγάλη αγάπη του είναι η παραδοσιακή μουσική, οι παραδοσιακοί χοροί κι οι φορεσιές, ενώ του αρέσει να τραγουδά και παίζει νταχαρέ, αγαπάει την γκάιντα και τον αυλό. Σκεφτήκαμε πως θα ήταν ωραία το μήνυμα για τα 1000 μπράβο να είναι ένα δώρο όμορφο, συμβολικό, γεμάτο από τις αγάπες του, αλλά και χρηστικό μαζί. Έτσι, δημιουργήσαμε ένα μικρό ράφι – δρόμο, μια εκδοχή της κλασσικής ευχής “καλή σταδιο-δρομία”.  Στο επάνω μέρος του ραφιού, είναι ζωγραφισμένα τα αγαπημένα μουσικά όργανα του παραλήπτη, για να μην ξεχνά στον “δρόμο του” ό,τι του δίνει χαρά.  Στο κάτω μέρος  υπάρχουν μικροί γάντζοι για τα κλειδιά, ώστε το ράφι να λειτουργεί και ως κλειδοθήκη, για να φυλάει ο παραλήπτης τα κλειδιά του, μαζί με τα κλειδιά της ευτυχίας του! Ο δρόμος – ράφι, μπορεί επιπλέον να φιλοξενήσει, σημειωματάρια με τους νέος στόχους, επαγγελματικούς αλλά και μουσικούς. Οι δυο μικρές βαλίτσες βρίσκονται στα δυο άκρα του μικρού ραφιού λειτουργούν ως ευχές για μεγάλα ταξίδια!

Το ξύλινο ραφάκι είναι εξ’ ολοκλήρου κατασκευασμένο στο χέρι και οι ζωγραφιές φτιάχτηκαν με πολλή αγάπη για τον παραλήπτη, σε μια προσπάθεια να μεταφέρουν όλη την τεράστια αγάπη της δωρήτριας.

Αν θέλετε ένα δώρο μοναδικό για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να κουβεντιάσουμε τις ιδέες σας ή να σας προτείνουμε εμείς ιδέες.

Θα μας  βρείτε ηλεκτρονικά: στο info@stheta.com
ή συμπληρώνοντας την Φόρμα παραγγελίας
και τηλεφωνικά: στα  +30 6976432625 / +30 6944288291.

Το εργαστήρι μας στη Ανδρέου Δημητρίου 12, στις  Συκιές είναι επισκέψιμο κατόπιν συνεννόησης.

 

Scroll to Top