Δώρο για την αγαπημένη παιδίατρο

Ο παιδίατρος που φροντίζει τα παιδιά μας από την γέννησή τους και σε όλη την μαγική τους βρεφική και παιδική ηλικία, είναι ένας άνθρωπος εμπιστοσύνης, που εμπνέει αγάπη. Tόσο οι νέοι, όσο και οι έμπειροι γονείς, έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με το άτομο αυτό. Μια σχέση ζεστή γεμάτη σεβασμό και αγάπη. Είναι λογικό οι γονείς συχνά να νιώθουν μια αγνή ευγνωμοσύνη προς τον παιδίατρο της οικογένειας.

Κάπως έτσι δεχτήκαμε κι εμείς στο εργαστήρι stheta, την επιθυμία μια μητέρας για ένα μικρό δωράκι στην παιδίατρο της οικογένειας. Μια κίνηση για ένα ευχαριστώ, γεμάτη τρυφερότητα. Σκεφτήκαμε πως ένα από τα εργαλεία της δουλειάς της παιδιάτρου, τα γλωσσοπίεστρα, μπορούν να γίνουν ένα ζωγραφιστό παζλ, με θέμα την ίδια την παιδίατρο και εμπνευσμένη από όσα αυτή αγαπάει.Έτσι, δημιουργήσαμε το μοναδικό της παζλ με παιχνιδιάρικη διάθεση και πολύ αγάπη. Στη ζωγραφιά απεικονίζεται η ίδια η παιδίατρος με τα παιδιά της, σε μια χαρούμενη στιγμή ανάμεσα  σε σύννεφα και λουλούδια, μια που με βάση την περιγραφή της είναι ιδιαίτερη η αγάπη της για την φύση. Το δωράκι αυτό μπορεί κάλλιστα ως παιχνίδι να βρεί μία θέση στην αίθουσα αναμονής της  γιατρού ή σταθεροποιημένο, με τα γλωσσοπίεστρα στη σωστή σειρά,  να λειτουργήσει ως ένα μικρό αναμνηστικό καδράκι. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα εκπέμπει την αγάπη με την οποία έχει φτιαχτεί.

Αν θέλετε ένα δώρο μοναδικό για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να κουβεντιάσουμε τις ιδέες σας ή να σας προτείνουμε εμείς ιδέες.

Θα μας  βρείτε ηλεκτρονικά: στο info@stheta.com
ή συμπληρώνοντας την Φόρμα παραγγελίας
και τηλεφωνικά: στα  +30 6976432625 / +30 6944288291.
Το εργαστήρι μας στη Ανδρέου Δημητρίου 12, στις  Συκιές είναι επισκέψιμο κατόπιν συνεννόησης.

 

 

Scroll to Top