Δώρο για μια οικογένεια που μεγαλώνει: T-(ogether) Shirts!

Οικογένεια, θα πει ΜΑΖΙ! To T-(ogether) Shirts είναι ένα «τρίπτυχο» δώρο, που αποτελείται από T- Shirts για όλη την οικογένεια! Είναι ιδανικό ως δωράκι για την άφιξη του πρώτου παιδιού μιας οικογένειας, μια  που κυρίως λειτουργεί ως υπενθύμιση: με τη διεύρυνση της οικογένειας,  το κάθε μέλος πια λειτουργεί συμπληρωματικά με τα υπόλοιπα. Έτσι, όταν το ένα είναι καλά, όλα είναι καλά, με τον ίδιο τρόπο που, όταν φορεθούν και οι 3 τα μπλουζάκια θα σχηματιστεί η λέξη together.

 

Το κάθε μπλουζάκι, πέρα από μια συλλαβή της λέξης TOGETHER έχει αποτυπωμένο ένα μήνυμα- ευχή για τον καθένα ξεχωριστά. Όταν διαβαστούν και τα μικρότερα γράμματα για το νεογέννητο συμπληρώνεται η φράση  «Born TO be wild!». Στο T-shirt  τοy μπαμπά  διαβάζουμε την φράση  «Only the best men GET promoted to DADDY!» , ενώ στης μαμάς την φράση ,«HER majesty», με την ευχή να ζει σαν βασίλισσα!

Η παραγγελία γίνεται για συγκεκριμένα μεγέθη και μπορεί να γίνει επιλογή στο χρώμα του υφάσματος και των γραμμάτων , με την δική μας επιμέλεια. Τα μπλουζάκια είναι από την συλλογή SOL’s και τυπώνονται  ειδικά για την περίσταση . Όλα τα δώρα s.theta συνοδεύονται από καρτελάκι-βεντάλια, που επεξηγεί συνοπτικά το σκεπτικό του ή/και τα υλικά ή/και τον τρόπο κατασκευής και καταγράφει τις ευχές του δωρητή προς τους παραλήπτες.

Με κάθε αγορά σας από το εργαστήρι s.theta στηρίζετε έμπρακτα τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Για πληροφορίες: 6976432625 /  info@stheta.com

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Scroll to Top