Η αγάπη είναι απλή

Η αυριανή μέρα, 14η του Φλεβάρη, που έχει καθοριστεί σαν “η γιορτή των ερωτευμένων” ή αλλιώς “η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου”, είναι μια ημέρα που πολλοί κατακρίνουν, όχι άδικα, πως έχει δημιουργηθεί καθαρά για εμπορικούς σκοπούς. Παρ’ ολα αυτά, υπάρχει πάντα τρόπος να κάνουμε την ημέρα αυτή, όπως και κάθε μέρα, ακόμη μια ευκαιρία για εκφράσουμε την αγάπη μας. Για εμάς τα πράγματα είναι απλά. Η μέρα αυτή, μπορεί, είτε έχεις ταίρι ή όχι, να είναι μία υπέροχη μέρα. Με απλούς τρόπους.

Αν έχεις ταίρι, κάνε ένα κλικ παραπάνω στα χαμόγελα, τις αγκαλιές, τα φιλιά. Μοιράσου ό,τι έχεις και δεν έχεις. Λιχουδιές ή σκέψεις, τη ζεστή σου κουβέρτα και το πιο τρελό όνειρο της ημέρας, τη σοκολάτα σου ή τα σχέδια σου για την δουλειά σου. Μοιράσου το κρασί σου ή τις πιο αστείες σκέψεις σου. Δεν χρειάζονται ακριβά δώρα, ίσως μόνο ακριβά βλέμματα. Μια καλή ταινία αγκαλιά είναι σούπερ. Μια βόλτα στην γειτονιά, ένα κρασί στο αγαπημένο σας μπαράκι ή κουβεντούλα στο πιο κοντινό σας παγκάκι. Μαγειρέψτε, πάτε για τρέξιμο, πάτε για ψώνια, σινεμά, θέατρο, καθίστε μέσα, κάντε τα πιο απλά καθημερινά πράγματα μαζί, με ένα κλικ παραπάνω ανεμελιάς. Είμαστε σίγουρες πως έχετε πολλές καλές ιδέες για το ουσιαστικό “μαζί”.

Αν εμπίπτετε στην κατηγορία “χωρίς ταίρι”, τότε δεν είναι άσχημη ιδέα να χαρίσετε στον εαυτό σας μια σούπερ ξεχωριστή μέρα, κάνοντας κάτι που αγαπάτε πολύ ή ακόμη και κάνοντας ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό σας. Καθόλου άσχημη ιδέα να συναντήσετε φίλους και να γελάσετε με οποιαδήποτε αφορμή.

Κάθε μέρα, είναι μια μέρα αγάπης. Μερικές φορές όμως το ξεχνάμε και γι’ αυτό δεν είναι κακές οι ξεχωριστές μέρες που μας το θυμίζουν. Ό,τι και να κάνετε, να περάσετε τέλεια!

 

Κράτα το

Κράτα το

Scroll to Top