Η μικρή ιστορία του χιλιοστού μας like

Η σελίδα του εργαστηρίου stheta στο facebook είναι ένας από τους άμεσους τρόπους καθημερινής επικοινωνίας με τους φίλους μας, τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Προσπαθούμε να είμαστε σε συχνή επικοινωνία μαζί σας. Δεν θέλουμε απλά να σας δείχνουμε τις δουλειές μας, για τις οποίες είμαστε περήφανες. Μας αρέσει να μοιραζόμαστε μικρές στιγμές της καθημερινής μας ζωής, τις σκέψεις μας, τις αγάπες μας και ακόμη να σας δίνουμε ιδέες για να δημιουργείτε τα δικά σας έργα, όταν έχετε όρεξη και κέφι.

Κάποια στιγμή, πριν λίγο καιρό, είχαμε κι εμείς το χιλιοστό μας like. Χαμογελάσαμε όταν είδαμε ότι την χιλιοστή μας φίλη την λένε Δώρα. Και τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ένα εργαστήρι που λατρεύει να φτιάχνει ιδιαίτερα δώρα, για τον άνθρωπο του χιλιοστού κλικ, παρά ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό δώρο;

Όταν επικοινωνήσαμε με την Δώρα,το τυχερό  κλικ της σελίδας μας, την ρωτήσαμε τι αγαπάει και η απάντησή της ήταν:

“Λατρεύω το μωβ, τα σκουλαρίκια, τα γλυκά, τα φορέματα και τα τενεκεδένια κουτιά. Συγκινούμαι με την αγνότητα των μικρών παιδιών και τη μοναξιά των ηλικιωμένων. Ενίοτε και με τα κλαρίνα! Αγαπώ την καθαρ(ι)ότητα και τις ιστορίες της παλάμης. Περισσότερο όλων όμως, αγαπώ τις λέξεις και το πώς αυτές στήνουν κάθε φορά χορό.”

Εμείς, βάλαμε στην σειρά τα τενεκεδάκια που έχουμε μαζέψει στο εργαστήρι μας -μιας τα αγαπάμε κι εμείς πολύ- και διαλέξαμε ένα, το καφέ (που μας θυμίζει λίγο και ιστορίες της παλάμης). Μια μικρή ήσυχη φλόγα, είναι αγνή σαν παιδί και μόνη σαν ηλικιωμένος. Τις λέξεις είναι γνωστό πως τις λατρεύουμε, όσο και η φίλη μας. Για να χορεύουν χρειάζονται την κίνηση μια μικρής φλόγας, όπως κουνιέται από το αεράκι. Μαζί με δαντελωτά φουστάνια. Το μωβ που χρωματίσαμε το τενεκεδάκι, το αφήσαμε καθαρό, χωρίς τονικές διαβαθμίσεις. Και ίσως όλα αυτά μαζί, να όταν τα κοιτάζεις και σκέφτεσαι να σε ζαλίζουν σαν ένα δυνατό κλαρίνο.

 

Χαρήκαμε που το δώρο μας άρεσε στην φίλη μας. Όπως πάντα χαιρόμαστε όταν οι αγάπες σας, γίνονται δώρα.

Σας ευχαριστούμε όλους, για τα κλικ σας που μας κάνουν να χαμογελάμε.
Δουλεύουμε πολύ, γιατί αγαπάμε τη ζωή.

Αν θέλετε να συνεργαστούμε, επικοινωνήστε μαζί μας, με όποιον τρόπο σας βολεύει:

μέσω e-mail, στο info@stheta.com ,
συμπληρώνοντας την Φόρμα επικοινωνίας,
τηλεφωνικά, στα  +30 6976432625 / +30 6944288291,
ή  προγραμματίζοντας την συνάντηση σας μαζί μας στο εργαστήριo,
στη διεύθυνση: Ανδρέου Δημητρίου 12,, Συκιές 56626, Θεσσαλονίκη

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Scroll to Top