Κάθε μέρα είναι δώρο

Το εργαστήρι stheta είναι ένας τόπος όπου οι αγάπες βρίσκουν σχήματα, αποκτούν λέξεις, χρώματα, γίνονται παιχνίδια, παίρνουν μορφή με τους άπειρους τρόπους που μπορεί κάθε άνθρωπος που μας εμπιστεύεται να μας εμπνεύσει. Η έννοια του δώρου για εμας, ξεπερνάει την ύλη που το μορφοποιεί. Είναι η προσπάθεια των ανθρώπων να επικοινωνήσουν τα αισθήματα και τις σκέψεις τους με τους αγαπημένους τους. Είναι ακόμη η δική μας προσπάθεια να μοιραστούμε τις αγάπες μας με τον κόσμο όλο.

Βλέπουμε την κάθε μέρα σαν ένα πολύτιμο δώρο. Την βλέπουμε έτσι, γιατί αυτό στ’ αλήθεια είναι. Είτε είμαστε σε μια ευτυχισμένη περίοδο της ζωής μας, είτε διανύουμε δύσκολες καταστάσεις, η κάθε μας μέρα είναι μια νέα ευκαιρία. Είμαστε εκεί, στην κάθε στιγμή της, για νέες προσπάθειες, επιτυχίες, λάθη, χαμόγελα, δάκρυα. Είμαστε εκεί για να ζήσουμε. Τι πολυτιμότερο από αυτό άραγε;

Επειδή ακριβώς η αγάπες σας μας εμπνέουν, με κάθε νέα συνεργασία μας νιώθουμε πιο δυνατές και πάντα έτοιμες για μια σούπερ πρόταση που θα γεννήσει χαμόγελα, ανθισμένες καρδιές και πίστη στις καθημερινές μικρές ή μεγάλες στιγμές. Νιώθουμε λίγο “υπερηρωίδες” όταν οι δημιουργίες μας γίνονται αφορμές για αγκαλιές, χαρές και ουσιαστικές ανθρώπινες επαφές. Και αυτό είναι κάτι που κάνει τις δικές μας μέρες δώρο.

Με την καινούρια χρονιά, το εργαστήριο μας, μπαίνει σε νέα τροχιά δημιουργίας. Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας ακόμη περισσότερες από τις αγάπες μας. Σας ετοιμάζουμε μικρές εκρήξεις δημιουργίας!

Θα θέλαμε να σας παρακινήσουμε, να σκεφτείτε τους αγαπημένους σας σαν δώρα στη ζωή σας την κάθε μέρα. Αν κάποια στιγμή θα θέλατε να συνεργαστούμε για να ετοιμάσουμε κάτι ιδιαίτερο για σας (ας μην ξεχνάμε να προσέχουμε και τους εαυτούς μας) ή κάποιον αγαπημένο σας, αν θα θέλατε μια δημιουργική ανανέωση του προσωπικού ή του επαγγελματικού σας χώρου, αν θέλετε να σχεδιάσουμε για σας μια δράση ή μια εκδήλωση, είμαστε εδώ για σας και περιμένουμε με χαρά τις ιδέες σας.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή χρονιά με 365 μέρες δώρα. 365 μέρες, καλές, κακές, συναρπαστικές, βαρετές, χαλαρές, εξουθενωτικές, λαμπερές ή μαύρες, όλες δώρα, όλες μαζί το δώρο που το λένε ζωή.

Scroll to Top