Κάθε μητέρα (μανούλα, μαμά) είναι διαφορετική

Σήμερα είναι η γιορτή της μητέρας. Για την περίπτωση που ένα ή δύο μήνες πριν, δεν είχατε απευθυνθεί σε μας για να δημιουργήσουμε ένα δώρο μόνο για την δική σας μητέρα, σύμφωνα με τις αγάπες της, είμαστε εδώ για σας με μερικές απλές ιδέες για πολύτιμα χαμόγελα.

Οι περισσότεροι από μας που ζούμε στην ίδια πόλη με την μητέρα μας θα αγοράσουμε λουλούδια κάποια στιγμή της μέρας και θα βολέψουμε στο πρόγραμμά μας μια επίσκεψη, για να της τα χαρίσουμε. Αυτή η συνήθεια είναι τόσο καθολικά υιοθετημένη στην χώρα μας, από σχεδόν όλους μας, που είναι πια σχεδόν μια γλυκιά παράδοση. Εμείς θα σας προτείναμε μια μικρή ανατροπή. Ας πούμε να αναζητήσετε το κοντινότερο σημείο, όπου μπορείτε να κόψετε μερικά αγριολούλουδα και να φτιάξετε μόνοι σας ένα μπουκέτο με αυτά. Ο τόπος είναι γεμάτος παπαρούνες αυτόν τον καιρό και αυτή η κίνηση είναι γλυκιά, παιδική και … οικονομική. Αν δε η μαμά σας είναι outdoor τύπος, κανονίστε μια μίνι απαγωγή, εφοδιαστείτε με καφεδάκια και πάτε μαζί μια βόλτα για να μαζέψετε μαζί λουλούδια. Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε, να αναπολήσετε τα παιδικά σας χρόνια με τις top ιστορίες, όπως τις θυμάται η κάθε μια (σίγουρα αλλιώς) και να γιατί όχι να κάνετε σχέδια για το μέλλον, να οργανώσετε ένα ταξικάκι ή απλά να πείτε φωναχτά τα όνειρά σας.

Οι εικόνες στο παρόν άρθρο απεικονίζουν ζωγραφικά έργα της Mary Cassatt

Μπορείτε να της κάνετε το τραπέζι ή να της κάνετε την χαρά να σας κάνει το τραπέζι.

Μπορείτε να πάτε σινεμά ή θέατρο, βόλτα στην γειτονιά ή να βουλιάξετε απλά στον καναπέ τους σπιτιού της όπως κάνετε παιδιά.

Αν ζει μακριά μιλήστε 100 ώρες μαζί της στο τηλέφωνο και αύριο κάντε το ίδιο, έτσι απλά γιατί έχει πλάκα.

Κάθε μαμά είναι τόσο διαφορετική όσο διαφορετικά είναι και όλα τα παιδιά του κόσμου μεταξύ τους. Ας την κάνουμε να αισθανθεί πόσο ξεχωριστή είναι για μας, με τον ξεχωριστό τρόπο που μόνο ο καθένας από μας γνωρίζει για την δική του μητέρα.

Να περάσετε όμορφα ότι κι αν κάνετε.

Scroll to Top