Ένα τρυφερό δώρο: μαξιλαρένια φτερά

Έχουμε κι εμείς τις μεγάλες αγάπες μας και χαιρόμαστε όταν τις συμμερίζεστε. Τα μαξιλάρια φτερά, είναι μία από τις σειρές stheta, που κατά καιρούς ράβουμε για φίλους του εργαστηρίου, που θέλουν να κάνουν ένα πραγματικά τρυφερό δώρο σε κάποιον που αγαπούν ή στον εαυτό τους. Τώρα τελευταία είχαν μεγάλη ζήτηση τα μαξιλαρένια φτερά μας και αυτό μας έκανε πολύ χαρούμενες. Μας αρέσει να σας σκεφτόμαστε χαμογελαστούς και χαλαρούς να τα χρησιμοποιείτε.

Τι είναι τα μαξιλάρια φτερά; Πρόκειται για μαξιλάρια που έχουν σχήμα φτερών και τιράντες που προσαρμόζονται στο μέγεθος που επιθυμείτε. Είναι μαλακά και αφράτα και όταν τα φοράς, μπορείς να καθίσεις ή να ξαπλώσεις πολύ αναπαυτικά. Είναι το καλύτερο αξεσουάρ για φανατικούς αναγνώστες, μια και προσαρμόζονται σε όλες τις πιθανές αναγνωστικές κινήσεις διαβάσματος βιβλίων. Είναι χρήσιμο για μαθητές ή φοιτητές που διαβάζουνπολύ και κουράζονται, οπότε χρησιμοποιούν το ένωμα των φτερών που δημιουργεί την τέλεια θέση για να ξεκουράσουν το κεφάλι τους και να πάρουν έναν υπνάκο. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ονειρευτείς, ειδικά αν είσαι ξύπνιος. Είναι τόσο μαλακά κι απαλά, που νιώθεις πραγματικά πως βρίσκεσαι σε σύννεφο.

Όταν δεν φοράτε τα φτερά, αυτά μπορούν να διακοσμούν τον καναπέ, το κρεβάτι ή την αγαπημένη σας πολυθρόνα. Εκεί φυσικά μπορεί να χρησιμεύσουν σαν αγαπημένη γωνιά για τους μικρούς σας φίλους, σκύλους ή γάτες. Φαίνεται να τους βολεύουν πολύ, απ’ ότι έχουμε διαπιστώσει!

Σαν σύμβολο, αγαπάμε τα φτερά, γιατί παραπέμπουν σε πτήσεις, ελευθερία, ξεγνοιασιά, ηρεμία αλλά και μαχητικότητα. Έτσι, τα εντάσσουμε στην καθημερινή μας ζωή, με όποιον τρόπο μπορούμε. Το ίδιο προτείνουμε και σε εσας. Είναι μια καθημερινή υπενθύμιση, πως όλα μπορούν να γίνουν πραγματικά, αρκεί να το θέλουμε πολύ.

Μοιραστείτε μαζί μας τις χρωματικές προτιμήσεις σας, αλλά και την υφή των υφάσματων που αγαπάτε εσείς ή κάποιο αγαπημένο σας άτομο. Εμείς θα φτιάξουμε ειδικά για σας, φτερά στα μέτρα σας! Αν θέλετε μπορούμε στα φτερά να κεντήσουμε το μονόγραμμα τους ιδιοκτήτη τους, ή μια φράση που σας εκφράζει, ή ακόμη ένα μήνυμα αγάπης που θα μας εμπιστευτείτε.

Για ένα χειροποίητο μαξιλαρένιο φτερό η τιμή διαμορφώνεται, ανάλογα με τις επιλογές σας. Ενδεικτική τιμή είναι τα 70 ευρώ, ΦΠΑ συμπεριλαμβανομένου.

*Απαραίτητος χρόνος δημιουργίας, 15 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας.

Για παραγγελίες, επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά, μέσω του site μας και στο info@stheta.com ή τηλεφωνικά στο 6976432625

Κράτα το

Κράτα το

Scroll to Top