Με δώρα stheta, ζείσε τις γιορτές με ξεγνοιασιά

Είμαστε χαρούμενες γιατί αρχίσαμε να λαμβάνουμε τις πρώτες μας παραγγελίες για μεγάλα και μικρά χριστουγεννιάτικα δώρα stheta. Αν είσαι κι εσύ ένας από όσους έχουν ήδη συμπληρώσει την φόρμα παραγγελίας  μας, τότε θα ζήσεις τις γιορτές που μας έρχονται με ξεγνοιασιά! Θα μπορέσεις να κάνεις βόλτες που να μην έχουν σαν σκοπό την ανεύρεση δώρων, αλλά την απόλαυση της Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας και του γιορτινού πνεύματος της εποχής. Θα στολίσεις με φωτάκια το σπίτι σου και η μαγική τους λάμψη θα σου δίνει χαρά και χαμόγελο. Θα έχεις περισσότερο χρόνο να δημιουργήσεις χριστουγεννιάτικα γλυκά, ζεστό κρασί και να πειραματιστείς με νέες συνταγές γέμισης για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

christmas-cookies-553457_640      christmas-791146_640      advent-1380137_640       christmas-919832_640

Αν εμείς δημιουργήσουμε τα δώρα των Χριστουγέννων για τους αγαπημένους σου, τότε εσύ θα έχεις περισσότερο χρόνο να περάσεις μαζί τους τις μέρες των γιορτών. Αντί να στριμώχνεσαι σε ουρές ταμείων, θα απολαμβάνεις ώρες ξεγνοιασιάς με όσους αγαπάς, θα βολτάρεις χωρίς να τρέχεις στο κέντρο της πόλης ή μακριά από αυτό! Θα έχεις περισσότερο χρόνο για κινηματογράφο, θέατρο, να διαβάσεις το αγαπημένο σου βιβλίο ή να κάνεις ότι αγαπάς! Εμείς θα φτιάξουμε το καλύτερο δώρο για κάθε αγαπημένο σου πρόσωπο, σύμφωνα με τις αγάπες του και όλα όσα το χαρακτηρίζουν. Εσύ θα περάσεις περισσότερη ώρα κοντά σε αυτό και σε κοινά αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αν έχεις μια επιχείρηση και θέλεις να χαρίσεις ένα συμβολικό χριστουγεννιάτικο δωράκι στους συνεργάτες σου, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να σχεδιάσεις τη δράση αυτή. Εμείς θα φροντίσουμε να αντιπροσωπεύει την επιχείρησή σου και να ταιριάζει στην αισθητική σου.

Αν προγραμματίζεις να ταξιδέψεις ή να ταχυδρομήσεις τα δώρα σου, εμείς εκτός από ξεχωριστά και καλαίσθητα θα φροντίσουμε να είναι άθραυστα και ελαφριά.

Ένα είναι σίγουρο! Όσο εσύ θα απολαμβάνεις τις γιορτινές μέρες όπως ακριβώς επιθυμείς και με όποιους αγαπάς, τα δώρα τους, που δημιουργήσαμε, θα είναι όμορφα συσκευασμένα από τα χεράκια μας και το κάθε ένα με την κάρτα που θα έχουμε σχεδιάσει ειδικά για τον αποδέκτη του δώρου και τις δικές σου πιο όμορφες ευχές για την νέα χρονιά.

Σε κάθε περίπτωση, αν θέλεις ένα ή πολλά δώρα και πολύ ελεύθερο χρόνο για τα Χριστούγεννα, τώρα είναι η ώρα να μας το πεις!

grammatosimo

 

 

Scroll to Top