Παιχνίδια τοίχου που μαγνητίζουν. Για μικρά και μεγάλα παιδιά.

Το είπαμε και θα σας το ξαναπούμε: Μας αρέσουν τα παιχνίδια για μικρούς και για μεγάλους. Και απόλυτα συμφωνούμε με τον Oliver W. Holmes, 1809-1894  που είπε πως “Οι άνθρωποι δεν σταματούν να παίζουνε επειδή γερνάνε. Γερνάνε επειδή σταματούν να παίζουνε”

Στην Έκθεση μας  ΑΓΑΠΕΣ, που φιλοξενήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στο  TABYA, είχαμε γεμίσει ένα δωμάτιο με κάθε λογής παιχνίδια: επιτοίχια, επιδαπέδια, επιτραπέζια και υποτραπέζια, εφήμερα ή δράσης, με υλικά τις αναμνήσεις ή λογοπαίγνια.  Δύο από αυτά, ένα για πολύ μικρούς και ένα για λίγο πιο μεγάλους, με κοινό κυρίαρχο στοιχείο τους μαγνήτες είναι η «Μιλιά» και το «Η γη γυρίζει»

«Μιλιά» :  Το ομιλούν δέντρο είναι ένα λογοπαίγνιο που έγινε αντικείμενο παιχνιδιάρικο,  ένας φορέας μηνυμάτων αγάπης, υπενθυμίσεων της καθημερινότητας, σημειώσεων από τα όλα τα μέλη της οικογένειας. Είναι φτιαγμένο απο ξύλο με επικάλυψη σιδήρου επιζωγραφισμένο με ακρυλικά και μαγνητικά στοιχεία για σημειώσεις. Χρηστικό και εικαστικό αντικείμενο ταυτόχρονα, το φανταζόμαστε ως φορέα αγάπης και επικοινωνίας.

 

 

 

 

 

 

 

«Η γη γυρίζει»: Παιχνιδοπλανήτης διπλής όψης. Μαγνητικός πίνακας – παιχνίδι για παιδιά μικρής ηλικίας. Ένας πλανήτης γεμάτος χρώματα. Μπορείς να βάλεις όλα τα ζώα στην χώρα του κόκκινου; Μπορείς να τοποθετήσεις τα ζώα της φάρμας στην πορτοκαλί χώρα; Βγάλε από τον πλανήτη τα ζώα έχουν που εξαφανιστεί. Οι ερωτήσεις μπορούν να είναι ατελείωτες. Αλλά και χωρίς ερωτήσεις, τα μικρά παιδιά μπορούν με την φαντασίας τους να φτιάξουν απίθανες ιστορίες με τους κατοίκους του μαγικού χρωματιστού πλανήτη. Η πίσω όψη του, οταν ξεκρεμαστεί ή περιστραφεί, είναι μαυροπίνακας για τους πρώτους πειραματισμούς με τις γραμμές και τα σχήματα.

Και τα δύο έργα μας διατίθενται προς πώληση. Η «Μιλιά»  στην τιμή των 157,00+24%ΦΠΑ και  «Η γη γυρίζει»την τιμή των 117,00+24%ΦΠΑ. Για πληροφορίες: 6976432625 /  info@stheta.com

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Scroll to Top