Πλησιάζει η 14 Φλεβάρη, δώρα s.theta που στάζουν μέλι

Όσοι γνωρίζουν τη φιλοσοφία του εργαστηρίου s.theta ξέρουν πως κάθε μέρα για μας είναι μια ακόμη αφορμή για να κάνουμε δώρα σε όσους αγαπάμε. Παρ’ όλα αυτά, δεν μπορούμε να πούμε πως και οι ιδιαίτερες αυτές μέρες, που έχουν σχεδιαστεί ώστε να μας παρακινούν για μια όμορφη έκπληξη δεν είναι σημαντικές. Πλησιάζει η γιορτή των ερωτευμένων, η γιορτή του Aγίου Βαλεντίνου και εμείς δεν μπορούμε παρά να σας το θυμίσουμε εγκαίρως, ώστε αν θέλετε κάτι ξεχωριστό για την αγάπη σας, να το προγραμματίσετε άμεσα. Γιατί για μας ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ενός δώρου αγάπης, είναι μια υπόθεση στην οποία θέλουμε να αφιερώσουμε χρόνο, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αντάξιο της εμπιστοσύνης σας.

Είναι αλήθεια, πως ένα μεγάλο ποσοστό των παραγγελιών που έχουμε δεχτεί μέχρι τώρα είναι στην πραγματικότητα για δώρα από ερωτοχτυπημένους, που θέλουν να εκφράσουν την αγάπη τους και κυρίως να κάνουν το ταίρι τους να χαρεί. Αρκετές είναι οι φορές που έχουμε γράψει και εικονογραφήσει παραμύθια ή λευκώματα, βασισμένα σε ιστορίες ζευγαριών, όταν ένα από τα δύο ταίρια ήθελε να εκφράσει την αγάπη του στο έτερον ήμισυ. Θυμόμαστε με συγκίνηση, ένα όμορφο λεξικό αγάπης που φτιάξαμε για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, όπως και ένα λεύκωμα αναμνήσεων, καθώς και ένα κόμικ για ένα άλλο.

Η σύντροφος της ζωής ενός άντρα που αγαπάει το τσάι μας ανέθεσε και δημιουργήσαμε γι’ αυτόν μια ιδιαίτερη κούπα με μικρογλυπτά στοιχεία – σύμβολα της αγάπης τους. Ακόμη, έχουμε φτιάξει έναν λαβύρινθο -παιχνίδι αγάπης, με χρήση των μονογραμμάτων του ζευγαριού και στοιχεία της κοινής ζωής τους. Αυτά είναι λίγα μόνο από τα δώρα για ερωτευμένους που έχουμε δημιουργήσει. Είναι αλήθεια πως τα θυμόμαστε πάντα με χαρά, μια και ανακαλούμε στην μνήμη μας την χαρά που προκάλεσαν στους παραλήπτες τους.

Αν θέλετε να κάνετε κάτι ξεχωριστό φέτος για το ταίρι σας, τώρα είναι ο κατάλληλος χρόνος να το μοιραστείτε μαζί μας και να δημιουργήσουμε για σας το πιο σούπερ, προσωποποιημένο δώρο αγάπης. Σας παροτρύνουμε όμως, αν έχετε χρόνο και όρεξη να φτιάξετε κάτι και μόνοι σας ή να οργανώσετε μια ρομαντική έκπληξη στην αγάπη σας. Μια έξοδο για δείπνο, ένα πρωινό στο κρεβάτι ή ένα τεράστιο φιλί. Μόνο ένα μην κάνετε. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες για γιορτή να είναι συνηθισμένες μέρες.

Κράτα το

Κράτα το

Scroll to Top