Πρόγραμμα s.theta. Κάντε download και εκτυπώστε ελέυθερα!

Σήμερα η S.theta έχει κέφια και σας προσφέρει ένα μικρό δωράκι: ένα εκτυπώσιμο πρόγραμμα σε μέγεθος Α4. Κάντε download, εκτυπώστε και προγραμματιστείτε με κέφι και χρώμα! Η ζωγραφιά της Στεφανίας Βελδεμίρη με τις ιπτάμενες καρδιές θα σας θυμίζει να κάνετε ό,τι κάνετε με αγάπη και να αφήνετε πάντα χώρο για τις αγαπημένες δραστηριότητες σας! Τυπώστε το για τα παιδιά σας ή για εσάς, αν είστε πολυάσχολες και πολυάσχολοι. Επιπλέον, σας έχουμε μερικές ιδέες για το πώς θα μπορούσατε να  χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα μας με διαφορετικούς από τον συνηθισμένο, τυπικό και αυτονόητο τρόπο.

   Κατεβάζετε το προγραμμα εδω: program_stheta

  • Τυπώστε το πρόγραμμα και σημειώστε κάθε ημέρα τις όμορφες δραστηριότητες που παρακολουθήσατε ή γράψτε κάτι που σας έκανε να χαμογελάσετε! Σημειώστε ιδιόχειρα την ημερομηνία κάτω από την ημέρα και κάντε την κάθε ξεχωριστή σας μικρή χαρά μια γραπτή ανάμνηση. Φυλάξτε σε ένα ντοσιέ όλες τις εβδομάδες της χρονιάς και ξεφυλλίστε όταν δεν έχετε κέφι ή όταν ψάχνετε ιδέες για χαλάρωση και καλοπέραση!
  • Μήπως σκέφτεστε να αρχίσετε διατροφή; Τυπώστε την σελίδα και γράψτε το καθημερινό διατροφικό πρόγραμμα σας . Την Κυριακή φυσικά επιβάλλεται χαλαρότητα!
  • Τυπώστε μια σελίδα για κάθε μέλος της οικογένειας. Ζητείστε απ’ όλους να γράψουν το πρόγραμμα τους από το πρωί στις 8:00 μέχρι το βράδυ στις 22:00. Ας γράψουν κατι για κάθε μέρα όσο απλοϊκό ή επαναλαμβανόμενο κι αν τους φαίνεται πως είναι. Στην πίσω κενή σελίδα του φύλλου ας σημειώσει ο καθένας ιδέες για το τι θα ήθελαν να κάνατε όλοι μαζί. Αφού καταγράψετε όλοι τα προγράμματα και τις ιδέες σας, βρείτε τις κοινές ελεύθερες σας ώρες και προγραμματίστε να περάσετε όμορφα το ελεύθερο σας χρόνο μαζί με δραστηριότητες που αγαπάτε.
  • Τυπώστε την σελίδα ή στείλτε την με e-mail ως πρόσκληση για πάρτι! Σημειώστε την ημερομηνία, λογικά το Σάββατο ή την Κυριακή. Αν προηγείται η γιορτή ή τα γενέθλια σημειώστε την ημερομηνία κάτω από την σωστή ημέρα και συμπληρώστε κάτι σχετικό, όπως: «Να μη ξεχάσω να πω χρόνια πολλά στη Χρσιτίνα! ».  Αν έχετε διάθεση χιουμοριστική, συμπληρώστε και σε άλλες ημέρες κάτι που να περιστρέφεται γύρω από το πάρτι, όπως: «Διαλέγω δώρο για τη Χριστίνα»  ή «Διαλέγω τι θα φορέσω στο πάρτι της Χριστίνας».

Καλούς προγραμματισμούς ευχόμαστε! Και ελπίζουμε να δώσαμε μια μικρή ώθηση να σκεφτείτε ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να χρησιμοποιήσεις κάτι.  Εμείς, κάθε φορά που ετοιμάζουμε κάποιο ιδιαίτερο δωράκι για αυτούς που αγαπάτε, πάντα έχουμε στο νου μας την πιθανότητα  επανάχρησης ή την αλλαγή χρήσης ενός αντικειμένου. Και πάντα χαιρόμαστε τις απίθανες ιδέες που προκύπτουν! Καλό σας Σαββατοκύριακο!

 

Κράτα το

Scroll to Top