Οι «Love-οτομές» σε εκδοχή t-shirt λένε Σ’ ΑΓΑΠΩ μουσικά

«Ψάχνω κάτι καινούργιο να πω,
να μη το ‘χω ξανακούσει ούτε κι εγώ
κάτι να σε εντυπωσιάσει,
στον αέρα ένα σημάδι σου να πιάσει»

Μεγάλη αλήθεια, στους ερωτευμένους δεν φτάνει η λέξη Σ’ ΑΓΑΠΩ. Τη λένε αμέτρητες φορές, δε βαριούνται ποτέ την ακούν, αλλά πάντα, μα πάντα, αναρωτιούνται πώς αλλιώς να εκφράσουν αυτό το υπέροχο, τρελό, συναίσθημα, που μέσα τους γεννά εκρήξεις και πυροτεχνήματα.

Ένας τρόπος είναι να εκφραστούμε με τραγούδια. Τα τραγούδια  πολλές φόρες έχουμε νιώσει να «λένε αυτό που θέλαμε να πούμε και δεν ξέραμε πως». Ο «s.theta» τρόπος είναι να εκφραστούμε με ένα τραγούδι – σύμβολο φορεμένο κατάσαρκα: ένα απλό καθημερινό t-shirt, στα χρώματα του έρωτα: μπόλικο μαύρο αβύσσου, δυνατό κόκκινο του πάθους και εκτυφλωτικό λευκό.

Τα T-shirt που ετοιμάσαμε, βασίζονται  στις «Love-οτομές» ένα γραφιστικό παιχνίδι, με θέμα την τρέλα του έρωτα, που γεννήθηκε για την Έκθεση «Αγάπες», τον περασμένο Φλεβάρη, με αφορμή το τραγούδι «Μόλις κοιμηθεί το κύμα». Από σήμερα,  οι «Love-οτομές» επιστρέφουν δυναμικά συσχετισμένες με άλλα τραγούδια αγάπης, έρωτα, καψούρας! Θα κυκλοφορήσουν  τυπωμένες σε t-shirt, συνοδευόμενες με ένα μικρό «ραβασάκι», επεξηγηματικό του μηνύματος που φέρουν. Ντυθείτε τις, χαρίστε τις, τρελαθείτε από έρωτα, πείτε «Σ’ αγαπώ» μ’ έναν διαφορετικό τρόπο!

«Love-οτομές», ουσιαστικά είναι 4 τομές της λέξης αγάπης, σε 4 διαφορετικές θέσεις και οπτικές. Η θέση καθορίζει κάθε φορά τι «κόβεται», ενώ η οπτική, καθορίζει τι «προβάλλεται».   Η λέξη LOVE, λαμβάνεται ως αντικείμενο και «τεμαχίζεται» σε 4 διαφορετικά ύψη, για να αποδοθεί στο χαρτί, με την λογική και τους κανόνες ενός αρχιτεκτονικού σχεδίου τομής.  Κάθε διαφορετική τομή είναι φορτισμένη με ένα διαφορετικό μήνυμα.

Η  τομή  S01, που «κόβει» τη βάση της λέξης “LOVE” και «κοιτάει» προς τα πάνω,  συμβολίζει το επικό και αξεπέραστο «Σ’ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΘΕΟ», μια που ο ερωτευμένος βρίσκεται στα πατώματα και κοιτάζει το αντικείμενο του πόθου του από κάτω προς τα πάνω. Δυνατό και απόλυτο μήνυμα μόνο για δωρητές πολύ large τύπους, σίγουρους για τα αισθήματα τους και παραλήπτες με μια κουβέντα: υπερτυχερούς!

Αντίθετα, η  τομή  S04 στην κορυφή, με οπτική προς τα κάτω, σημαίνει «ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ (ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΧΑΪ ΜΟΥ)». Αυτό είναι ιδανικό για δώρο «χάρμα οφθαλμών» του τύπου «ορίστε αγάπη μου ένα δώρο που θα το φοράω εγώ, για να χαίρεσαι εσύ», δωρισμένο από τύπους με αυτοπεποίθηση, μαύρο χιούμορ και στυλ «ας πρόσεχες» τύπους.  

Κεντρικά, η τομή  S03 προς τα πάνω , αντιστοιχεί στο «ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΜΕ», μια πιο έντεχνη, μετρημένη και σικ επιλογή για το S01, δηλαδή λέει «σε έχω μεν κάνει θεό», αλλά: α) «ε, δεν γίνω και τελείως ρόμπα» β) «το θεϊλικι, πρόσεχε γεννά υποχρεώσεις».  Προτείνουμε να αγοραστεί σε πολλαπλά τεμάχια με τη λογική οτι παίζει να σκιστεί! Με αγορά 20 τεμαχίων και άνω θα έχετε έκπτωση 50%.

Επίσης κεντρικά, η τομή S04 προς τα κάτω, αποτυπώνει την αδιόρατη αμφιβολία του «SOMETHING’S GOTTEN HOLD OF MY HEART», γιατί ακριβώς αυτή η αμφιβολία και η αγωνιά «είναι αυτό που νιώθω αληθινός έρωτας;», είναι τελικά η μεγαλειώδης απόδειξη της αυθεντικότητας του αισθήματος. Αποτελεί επομένως μια πρακτική επιλογή ενός ώριμου, βαθιά σκεπτόμενου ατόμου.  Καλού κακού, έχουν προσαρμοστεί στο συγκεκριμένο t-shirt κόπτσες με πρόσθετο κομμάτι ύφασμα, ώστε να μπορεί κρυφτεί το σχέδιο στην περίπτωση που τελικά «δεν είναι έρωτας», για να μην πεταχτεί το ρούχο!

Τα μπλουζάκια κυκλοφορούν αποκλειστικά σε μάυρο χρώμα, γιατί ο νταλγκάς με άλλο χρώμα δεν κολλάει. Επίσης, το μαύρο αδυνατίζει.

Οι τιμές για τα παραπάνω είναι:
Για τις  S01, S02, S03 -> 25€.
Για την με απ’ ολα εκδοχή με όλες τις τομές  (S01, S02, S03 και So4) μαζι σε ένα t-shirt ->30€.
Για την πειραγμένη εκδοχή S04, με κόπτσες και πρόσθετο κομμάτι ->40€.
Για 2 t-shirt για δώρο επετείου ή γάμου απο τρίτους σε ζευγάρι,  αναλόγως τα πρόσωπα, προτείνουμε τους συνδυασμούς S01-S01, S01-S02, S01-S03 και φυσικά τον S03-S03 και  έχουμε ετοιμάσει ένα premium πακέτο ->60€.

Η κάθε μπλούζα προσφέρεται σε σπέσιαλ συσκευασία και συνοδεύεται από επεξηγηματικό καρτελάκι -ραβασάκι,
στο οποίο μπορούν να προστεθούν, άν το επιθυμέιτε, δικά σας σχόλια, ευχές ή το όνομα του παραλήπτη.

Ο ΦΠΑ συμπεριλαμβάνεται στις τιμές.

Για παραλαβή με courier επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής.
Εναλλακτικά  εντός Θεσσαλονίκης, υπάρχουν τρια κεντρικά σημεία παραλαβής:
στη Φράγκων, στην Ερμού και στην Αγγελάκη
και φυσικά στην έδρα μας στις Συκιές, επί της Ανδρέου Δημητρίου 12

*Με κάθε αγορά σας από το εργαστήρι s.theta στηρίζετε έμπρακτα
την γυναικεία επιχειρηματικότητα και την καλλιτεχνική δράση.

*Για τις παραγγελίες σας: info@stheta.com / 6976432625

 

 

Scroll to Top