Σειρά “Περιστέρια” / “Το Κόκκινο και το Μπλε” – γλυπτά αγάπης

Το είπαμε και το ξαναλέμε!  Η αγάπη,  είναι το θέμα που γυροφέρνει με τον άλλο ή τον άλλο τρόπο όλα τα έργα μας. Κυρίως μας εμπνέει η αγάπη του εκάστοτε δωρητή για το πρόσωπο στο οποίο μας αναθέτει να δημιουργήσουμε το δώρο. Εξίσου μας εμπνέουν και οι αγάπες σας για ιδέες, δράσεις ή δραστηριότητές σας, αγαπημένα σας ακούσματα ή θεάματα, αναγνώσεις ή σπορ! Η αγάπη μας εμπνέει.

????????????????????????????????????

Πολύ συχνά απευθύνονται σε μας ερωτευμένοι, γυναίκες και άντρες ώστε να τους βοηθήσουμε με την δημιουργία ενός προσωποποιημένου δώρου, φτιαγμένου ακριβώς στα μέτρα του λατρεμένου τους προσώπου. Όσοι γνωρίζουν το εργαστήρι μας , φροντίζουν να κάνουν έγκαιρα την παραγγελία τους, ώστε να έχουμε αρκετό χρόνο να ετοιμάσουμε κάτι που πραγματικά να τους εμπνέει και να είναι σίγουροι πως το αγαπημένο τους πρόσωπο θα χαρεί πάρα πολύ με αυτό. Παρ’ όλα αυτά οι ερωτευμένοι, έχουν τα μυαλά τους πάνω απ’ το κεφάλι τους, σε συννεφάκια και ξεχνιούνται, με αποτέλεσμα να απευθύνονται σε μας κάπως αργά.

DSC_0174

DSC_0183

 

 

 

 

 

 

 

 

Έτσι λοιπόν δημιουργήσαμε για τους “ξεμυαλισμένους – ερωτευμένους” που άφησαν για τελευταία στιγμή το δώρο της αγάπης τους, αλλά επιθυμούν κάτι ιδιαίτερο, την σειρά “Περιστέρια”. Το πρώτο έργο της σειράς, “Το Κόκκινο και το Μπλε” είναι έτοιμο και στην διάθεσή σας! Τα δύο περιστέρια, κόκκινο και μπλε αντίθετα μα τόσο ταιριαστά. Συνομιλούν και λένε ότι θέλετε εσείς να πείτε στην αγάπη σας. Φόρμα λιτή και χρώμα υπαινικτικό. ‘Ενα γλυπτό που μπορεί να μιλάει πάντα στην αγάπη σας. Τα περιστέρια είναι προσαρμοσμένα σε ξύλινη βάση και περιστρέφονται, ανάλογα με τις διαθέσεις σας και την οπτική σας γωνία!

Διατίθενται προς πώληση.
Η τιμή τους είναι 127 ευρώ+Φ.Π.Α.

Με κάθε αγορά σας από το εργαστήρι s.theta στηρίζετε έμπρακτα
την γυναικεία επιχειρηματικότητα και την καλλιτεχνική δράση.

Για τις παραγγελίες σας: info@stheta.com / 6976432625

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Scroll to Top