Τα λόγια δεν είναι περιττά

Στο εργαστήρι s.theta επενδύουμε στα λόγια, ακριβώς όσο και στα έργα. Τα λόγια δεν είναι για εμάς καθόλου περιττά, όσο κι αν επιθυμούμε τα έργα που δημιουργούμε να μιλάν απευθείας στην καρδιά! Έτσι, αν λάβετε ένα δώρο s.theta, αυτό θα συνοδεύεται από ένα αναλυτικό συνοδευτικό κείμενο, που θα απευθύνεται ονομαστικά σε εσάς, σε ένα ειδικά επιμελημένο καρτελάκι.

Θέλουμε τα συναισθήματα να αποτυπώνονται στο χαρτί. Γι αυτό και ετοιμάζουμε, σε συνεννόηση με τον δωρητή του κάθε δώρου, ένα ξεχωριστό προσωπικό μήνυμα προς τον παραλήπτη του, που περιέχει αναλόγως την περίσταση: ευχές, ευχαριστίες, περαστικά, συγνώμη, λόγια εκτίμησης και φυσικά λόγια αγάπης κάθε λογής… μέχρι και πρόταση γάμου!

Επιπλέον, πάντα παραθέτουμε μικρή περιγραφή του κάθε έργου μας, που αφορά στα υλικά και στον τρόπο, τις τεχνικές ή στην διαδικασία κατασκευής, στον τρόπο χρήσης ή συντήρησης του, αλλά και στον συμβολισμό που αυτό φέρει καθώς καιι το σκεπτικό της δημιουργίας του, σε σχέση με τον συγκεκριμένο κάθε φορά παραλήπτη του. Επίσης, κάνουμε αντιληπτό στον παραλήπτη ότι το δώρο του φτιάχτηκε αποκλειστικά για αυτόν και πως ακόμη και από μόνη της  η επιλογή της συγκεκριμένης διαδικασίας δημιουργίας δώρου, πιο χρονοβόρας από την αγορά ενός έτοιμου προϊόντος, δείχνει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του δωρητή  και την επιθυμία του να του χαρίσει κάτι μοναδικό. Έτσι, για εσάς και με εσάς, εκτός από το να δημιουργούμε έργα τέχνης και σκέψης κατά της τυποποίησης, όπως μας αρέσει να τα λέμε, επιλέγουμε και τις κατάλληλες λέξεις, ώστε να μεταδοθεί με σαφήνεια το μήνυμα που θέλετε να συνοδεύει το δώρο σας.

Δεν είναι άλλωστε, λίγες τις φορές που το ίδιο το δώρο είναι λέξεις. ‘Έχουμε γράψει και εικονογραφήσει προσωποποιημένα παραμύθια για μεγάλους και μικρούς, λεξικά ή λευκώματα αγάπης και έχουμε επιμεληθεί βιβλία αναμνήσεων και ευχών για διάφορες περιστάσεις.

Η φράση «δεν έχω λόγια», δεν είναι λοιπόν για εμάς! Και έχουμε λόγια και τα θεωρούμε σημαντικά και προσπαθούμε κάθε φορά να είμαστε όσο τον δυνατόν πιο κοντά σε ο,τι έχετε να εκφράσετε και να μοιραστείτε.

 

Scroll to Top