Μικρό δωράκι: Χρωμοσελίδα 2018. Κατεβάστε, χρωματίστε και χαλαρώστε!

Το εργαστήριο s.theta σας έχει ένα μικρό δωράκι για το νέο έτος. Μια εκτυπώσιμη χρωμοσελίδα Α4 είναι στην διάθεση σας για να την χρωματίσετε, όπως ονειρεύεστε να είναι χρωματισμένη η χρονιά που έρχεται: Πολύχρωμη, γεμάτη εμπειρίες και εκπλήξεις; Κατακόκκινη, φουλ στον ερώτα και στο πάθος; Ροζ, τρυφερή και ρομαντική; Γαλάζια, γαλήνια και ταξιδιάρικη; Πορτοκαλί, λαμπρή, γεμάτη ενέργεια και χαρά; Πράσινη, φρέσκια, γεμάτη ελπίδα για κάτι καινούριο;

Κατεβάστε εδώ την εκτυπώσιμη  χρωμοσελίδα: 2018 colouring page by s.theta

Η απεικόνιση του ολόφρεσκου 2018 έχει γίνει από την Στεφανία Βελδεμίρη, με μερικές από τις χαρακτηριστικές μορφές και τα μοτίβα που εντάσσει συχνά στα έργα της να συμμετέχουν στην σύνθεση: καρδιές δεμένες με κλωστή, χάρτινα καραβάκια, σπίτια που ανεμίζουν, τριπλές βουλίτσες. Φανταστείτε όπως αγαπάτε, προσθέστε σχήματα ή λέξεις, βάλτε χρώμα! 

Κανένας δεν είναι πολύ μικρός ή πολύ μεγάλος για να αφεθεί στη χαλαρωτική δύναμη της ζωγραφικής. Δοκιμάστε το. Αφήστε για λίγο το κινητό, τον υπολογιστή και την τηλεόραση και βολευτείτε στην αγαπημένη σας γωνιά. Πάρτε χρώματα, βάλτε τη μουσική που αγαπάτε, αδειάστε το μυαλό σας από κάθε έγνοια και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη.  Εκφράστε τον εαυτό σας δημιουργικά, συγκεντρωθείτε και καθώς συνδυάζετε τα χρώματα πάνω στο χαρτί, ονειρευτείτε τα καλύτερα για το 2018.
Χαθείτε μέσα στα χρώματα.

Κρατήστε την σελίδα όλο το χρόνο να σας θυμίζει τα όνειρα σας.

Scroll to Top