Προσωποποιημένο κόμικ με πολύ ξυλίκι & ακόμη περισσότερο γελιο

stheta-zap-comicΚάποιοι έχουν κόλλημα με τα κόμικς. Εμείς πάλι έχουμε κόλλημα με όσους έχουν κολλήματα, οπότε όταν μας ζητήθηκε να εμπνευστούμε ένα προσωποποιημένο δώρο για έναν κομικοτρελαμένο, δεν μπορούσαμε παρά να ετοιμάσουμε ένα προσωποποιημένο stheta κόμικ σε ένα και μοναδικό, super συλλεκτικό αντίτυπο έτοιμο για το περίπτερο!

stheta-pow-comicΤο αποτέλεσμα: μικρό ολιγοσέλιδο έντυπο με μια μικρή ιστορία, στην όποια, να μην τα πολυλογούμε, στο τσακ σώζεται ο κόσμος από ολική εξαφάνιση. Δωρητής και παραλήπτης γίνονται οι βασικοί πρωταγωνιστές της δράσης. Ο ένας εξ αμελείας, καλοπροαίρετα, όσο κι αν ακούγετε παράξενο, προκαλεί την πλήρη καταστροφή του κόσμου. Ο άλλος με μπόλικη δονκιχωτική τρέλα βάζει τα δυνατά του να τον σώσει. Εμπόδια υπάρχουν, ξύλο πέφτει και μάλιστα με τον Batman και τον Superman. Όμως  τελικά, η λύτρωση έρχεται απρόσμενα, μετά από μια δυνατή απογοήτευση.

stheta-kapow-comicΕπειδή ακριβώς στο κόμικ που δημιουργήσαμε  αποτυπώνεται η ταυτότητα δωρητή και αποδέκτη, δεν υπάρχει φωτογραφικό υλικό να σας μεταφέρει στον φανταστικό κόσμο που στήσαμε. Αυτό που σίγουρα θέλουμε να σας μεταφέρουμε είναι ότι τα κόμικς με λίγες κουβέντες λένε πολλά, μεγάλο πλεονέκτημα όταν θες να πεις σ’ αγαπώ, σε σκέφτομαι, θέλω να είσαι χαρούμενος. Όλα χωράνε σε ένα κόμικ: δυνατή περιπέτεια, γέλιο, συγκίνηση ή ρομαντζάδα.

Tip: Aν θέλετε να χαθείτε στον χρωματιστό, γεμάτο δράση και φαντασία κόσμο των κόμικς μια ενδιαφέρουσα πρόταση είναι η ιστοσελίδα view-comic  Εκεί θα έχετε πρόσβαση μια πλούσια, υψηλής ανάλυσης  συλλογή κόμικς για να διαβάσετε online (σε αγγλική γλώσσα).

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Scroll to Top