ΑΓΑΠΕΣ / Τα εγκαίνια της Έκθεσης

Πέμπτη 02.02.2017. Παλιοί και καινούριοι φίλοι, μας τίμησαν με την παρουσία τους στα εγκαίνια της έκθεσης μας ΑΓΑΠΕΣ στο TABYA. Για αρκετούς μήνες τώρα, δουλέψαμε για να ετοιμάσουμε τα έργα που θα “έντυναν” τις δικές μας αγάπες. Θέλαμε έτσι να επικοινωνήσουμε με τον πιο άμεσο τρόπο την ιδέα μας σε σχέση με τον τρόπο που λειτουργεί το εργαστήρι s.theta. Αυτό που στ’ αλήθεια κάνουμε, δηλαδή να συνθέτουμε όνειρα και επιθυμίες σε έργα τέχνης και χρηστικά αντικείμενα, που διηγούνται ιστορίες, εκπέμπουν μηνύματα, απεικονίζουν στην ύλη αναμνήσεις και συναισθήματα, θελήσαμε να υπάρξει χειροπιαστό στα μάτια των ανθρώπων που θέλησαν να μας γνωρίσουν. Έτσι σε κάθε δωμάτιο μια αγάπη μας, πήρε σάρκα και οστά.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι αγαπημένες μας  Πλειάδες, τραγούδησαν μία από τις αγάπες μας, το τραγούδι “Μόλις κοιμηθεί το κύμα”, ανάμεσα στα έργα που δημιουργήσαμε γι’ αυτό. Μας μάγεψαν με την καθαρότητα των ήχων τους και η εξαίσια αύρα τους γέμισε τον χώρο. Τις ευχαριστούμε θερμά τόσο γιατί μας έκαναν γνωστό το τραγούδι που αγαπήσαμε τόσο πολύ, όσο και γιατί το χάρισαν με αγάπη στην τόσο σημαντική αυτή μέρα για μας με την δική τους αγάπη σε μας και τους φίλους μας.

Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ που είσαστε κοντά μας!
Αν ήρθατε ξαναελάτε και αν δεν τα καταφέρατε προγραμματίστε την επίσκεψή σας.
Η έκθεση θα παραμείνει στον χώρο μέχρι τις 15 Φλεβάρη.

 «Αγαπάμε το διάβασμα και τα βιβλία κι έτσι διαλέγουμε ένα κοινό αγαπημένο μας ανάγνωσμα, τις «Αόρατες πόλεις» του Ίταλο Καλβίνο . αγαπάμε το σινεμά και εμπνεόμαστε από την αγαπημένη μας ταινία «Ας περιμένουν οι γυναίκες» του Σταύρου Τσιώλη . αγαπάμε τη μουσική και δουλεύουμε πάνω στο τραγούδι «Μόλις κοιμηθεί το κύμα», που εμείς πρωτοακούσαμε από το πολυφωνικό συγκρότημα «Πλειάδες», και μας αρέσουν και τα παιχνίδια, οπότε δημιουργούμε μερικά γιατί μας θυμίζουν παιχνίδια που παίξαμε, αλλά και για να σας παρακινήσουμε να παίξετε».

Είσοδος ελεύθερη.
Τα έργα δεν διατίθενται προς πώληση.

Scroll to Top