Δώρα αγάπης: Το λεξικό ενός αγαπημένου ζευγαριού

Στο λεξικό ενός ζευγαριού, δεν χωράνε όλες οι λέξεις. Χωράνε μόνο όσα συνδέουν τους δύο αγαπημένους: στιγμές μοναδικές, μυστικοί κώδικες επικοινωνίας, αγαπημένοι τόποι, λατρεμένες συνήθειες. Και πως μπαίνουν όλα αυτά στο χαρτί; Φροντίζουμε εμείς γι αυτό. Έχουμε ετοιμάσει μια πληθωρική σειρά ερωτήσεων, για να μας βοηθήσετε να ανιχνεύσουμε τα κατάλληλα λήμματα που θα απαρτίζουν το προσωπικό σας λεξικό. Ενδεικτικά: ΣΕ ΦΩΝAΖΕΙ ΧΑΪΔΕΥΤΙΚΆ /  ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΤΕ ΣΕ (ΤΟΠΟΣ) /  ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΖΙ /ΡΟΥΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ / ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ / ΕΥΤΡΑΠΕΛΟ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ

Εάν λοιπόν, σας πλημμυρίζει αυτό το τεράστιο συναίσθημα που τραγουδάει ο Μπιθικώτσης: “Είσαι το άλφα μου και το ωμέγα μου, είσαι το τέλος μου και η αρχή, η κάθε σκέψη μου κι όλα τα έργα μου απ’ την αγάπη σου παίρνουν ψυχή”, όσον καιρό κι αν είστε ζευγάρι  με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας, θα βρούμε όλα εκείνα που σας συνδέουν για να τα αποτυπώσουμε στο χαρτί .

stheta-love-project-dictionaryΕπίσης, θα φροντίσουμε τόσο για την και εικονογράφηση του λεξικού, με  λιτά σκίτσα ή ψηφιακά κολλάζ όσο και για την χειροποίητη υφασματόδετη ή δερματόδετη βιβλιοδεσία του.  Έτσι, θα αποκτήσετε μια προσεγμένη έκδοση σε ένα και μοναδικό αντίτυπο, το όποιο θα περιέχει τις αστείες, τις τρυφερές και τις ξεσηκωτικές στιγμές της αγάπης σας από καθημερινά στιγμιότυπα ή μοναδικές στιγμές που έχετε ζήσει μαζί.

Το λεξικό για την αγάπη σας, δεν είναι παρά ένα μεγάλο μήνυμα αγάπης και συντροφικότητας.  Δεν είναι ενθύμιο. Δεν είναι λεύκωμα. Είναι ένα πολύτιμο φυλαχτό, που θα σας θυμίζει τις κοινές όμορφες στιγμές σας και θα σας δίνει δύναμη για τις όποιες δύσκολες.

Δεν θέλουμε να μαρτυρήσουμε τα γράμματα της αλφαβήτας που έντυσαν την μεγάλη αγάπη του ζευγαριού που κι εμείς με την σειρά μας αγαπήσαμε καθώς φτιάχναμε το λεξικό. Το γράμμα Ψ, όμως, ένα από τα αγαπημένα μας, δεν μαρτυράει τίποτα  άλλο εκτός από της τεράστια αγάπη που νοιώσαμε να υπάρχει από την πρώτη στιγμή που ήρθε στα χέρια μας η παραγγελία και όσο περνούσε ο καιρός μας ενέπνεε όλο και περισσότερο. Να λοιπόν 1 από τα 24 γράμματα μιας μεγάλης αγάπης, όπως μας το ενέπνευσαν οι περιγραφές της, γραπτό και ζωγραφιστό! Μαζί με τα υπόλοιπα 23 γράμματα, το μετατρέψαμε σε ένα χειροποίητο υφασματόδετο λεξικό, συντροφιά και υπενθύμιση λατρείας, στα εύκολα και στα δύσκολα, σε ΟΛΑ!

lexiko-stheta-love

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Scroll to Top