Εργαστήρι stheta, επίσημα συνεργαζόμενο με εργαστήρι Άη Βασίλη

Έχει αρκετό καιρό, που το εργαστήρι stheta, έχει μπει στην απολαυστική και άκρως εμπνευστική διαδικασία, προετοιμασίας των Χριστουγεννιάτικων δώρων, όσων θέλουν έγκαιρα να έχουν έτοιμα τα πακέτα χαράς για όσους αγαπούν πάρα πάρα πολύ και θέλουν να τους χαρίσουν κάτι μοναδικό που δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για αυτούς! Ουσιαστικά αυτό που κάνουμε είναι να βοηθήσουμε τον Άη Βασίλη, δηλαδή την βαθιά επιθυμία των ανθρώπων να πιστέψουν στο θαύμα της προσφοράς ατόφιας αγάπης!

dsc_0315  dsc_0294  fabric-657000_640

Έχουμε εφοδιαστεί με υφάσματα, κλωστές, κορδέλες, πηλούς, χάντρες, δομικά υλικά, ξύλα, χειροποίητα χαρτιά και πολλά πολλά άλλα υλικά, όλα διαλεγμένα με προσοχή και μεράκι μια και θα είναι η βάση που μέσα της θα συσσωρευτεί αγάπη, σε πολύ μεγάλες ποσότητες. Ζωγραφίζουμε, ράβουμε, καλουπώνουμε, πλάθουμε, ψήνουμε, βερνικώνουμε, γράφουμε, τυπώνουμε! Διαλέγουμε τα υλικά συσκευασίας, τα χαρτιά περιτυλίγματος, τα φιογκάκια και φτιάχνουμε μία ευχετήρια κάρτα, εντελώς προσωπική και μοναδική για κάθε έναν από τους παραλήπτες των δώρων.

Είμαστε χαρούμενες και στην σκέψη ακόμη της χαράς του ανοίγματος των πακέτων με τα δώρα που ετοιμάζουμε! Από Βόρειο Πόλο, λαμβάνουμε συχνά πυκνά αυτόν τον καιρό παραγγελίες της τελευταίας στιγμής αλλά και ευχαριστίες σε μορφή σοκολάτας ή ζαχαρωτών!

Το εργαστήρι, λόγω φόρτου εργασίας, θα δεχτεί τις επιθυμίες σας για δώρα των Χριστουγέννων, μέχρι το τέλος του μήνα Νοέμβρη. Για να παραγγείλετε εύκολα, μοναδικά προσωποποιημένα δώρα για τους ανθρώπους που αγαπάτε ή για τον εαυτό σας, απλά συμπληρώστε όσες φορές χρειάζεται την ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ του εργαστηρίου μας!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Scroll to Top